reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zawsze chciałam umieć robić z paznokciami hehe ale nie mam cierpliwości. W sumie dawno już nie byłam bo nie lubię tego piłowania. Dziewczyny to normalne, że tak boli gdy ściera się poprzedni żel ( miałam tytanowe)
Nie powinno nic boleć. Choć mam klientke, która przy pilowaniu paznokci syczy[emoji39]nie lubi tego uczucia [emoji6]

f2w3xzkrlo9f9lo0.png

zem3zbmh5er10i2b.png

Witajcie dziewczyny. Czy mogę się do Was dołączyć ? :) :) Również mam nadzieje że będe wrześniówką. Zrobiłam dziś pierwszy test - po 2 dniach od @ wyszły dwie mocne kreski - i był to dla mnie szok gdyż to były pierwsze starania, a mój wiek to 30 lat - więc tym bardziej jestem szczęśliwa :biggrin2:. W pierwszej minucie od zrobienia testu płakałam ze szczęscia ale póżniej do tego czasu mam obawy, strach itp. Też tak miałyście ? Jeszcze nie powiedziałam swojemu partnerowi o tym i również się strasznie tym denerwuje gdyż on wolałby jeszcze troszkę lat poczekać na dziecko. Czy Wy już przekazałyscie tą informacje partnerom (i jaka była ich reakcja ?). Kiedy idziecie czy może już byłyście u lekarza ? Może znacie jakiegoś dobrego lekarza z Warszawy ? Pozdrawiam Was i Gratuluje Wszystkim Przyszłym Mamą :) <3

reklama
Do góry