reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Gratuluje wszystkim przyszlym mamusia[emoji4]
Ja jestem z wrzesniowek2017[emoji4] dokladnie rok temu robilam test ciazowy. Termin mialam na 11 wrzesnia, a urodzilam 12.
Zycze wszystkim powodzenia[emoji4]

iv09zbmhlcesvvs1.png

@Beenka w pierwszej ciaży ze Stasiem termin miałam na 23.09.2014 potem, a urodziłam 1.10.2014 może jednak się wpasuję bardziej na wrzesien kto wie:D
Ehh wogóle powiem wam co mnie ostatnio trapi. Mój pierwszy poród miał być naturalny i taki był w połowie niestety zakończył się cesarką. Nie będę opisywać szczegółów, nie chcę nikogo zniechęcać. Nie było łatwo. :no2: Byłam pewna, że teraz od razu będzie cesarka, zwłaszcza że jestem po 30, no ok. Mam 35:p. A tu moj gin mi mowi prosze się nie nastawiac na CC może sprobujemy naturalnie. Szczerze to bardzo się boję. Wiem że jescze daleko, daleko do tej kwestii, ale się zastanawiam czy będę wygodną matką jeśli się uprę na CC?

Ja dzisiaj czuję się tragicznie. Nawet nie wiem czy można to zrzucić na karb ciąży, ale nic, no nic mi dzisisiaj nie idzie. Pracuje w księgowości, koniec miesiąca zawsze wiąże się z ogromem roboty, stresu i pracą w godzinach nadliczbowych. A w tym miesiącu się wogole skupic nie mogę, beczeć mi się ich ze mam to wszystko na swojej głowie... Strasznie przeżywam tą swoją robotę, a teraz jeszcze się denerwuję żeby takim trybem maluszkowi nie zaszkodziić. A może pochwalcie się gdzie Wy pracujecie?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

:unsure::unsure:
Ja dzisiaj czuję się tragicznie. Nawet nie wiem czy można to zrzucić na karb ciąży, ale nic, no nic mi dzisisiaj nie idzie. Pracuje w księgowości, koniec miesiąca zawsze wiąże się z ogromem roboty, stresu i pracą w godzinach nadliczbowych. A w tym miesiącu się wogole skupic nie mogę, beczeć mi się ich ze mam to wszystko na swojej głowie... Strasznie przeżywam tą swoją robotę, a teraz jeszcze się denerwuję żeby takim trybem maluszkowi nie zaszkodziić. A może pochwalcie się gdzie Wy pracujecie?

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sklepie z tania odzieżą na sortowni ale jutro jest mój ostatni dzień w pracy...dziś byłam u doktorka i we wtorek ma mi wypisać zwolnienie z pracy niby dobrze się czuję ale w tamtym roku poroniłam w 6 tyg ciąży i teraz się trochę boję

Hej Dziewczyny, ja dzisiaj po kolejnej becie - 1203, ładny przyrost, także jestem spokojna. Na wizytę u gina umówiłam się 4 stycznia, pewnie zrobi wywiad i skieruje na usg. Badanie chciałabym w 8 tygodniu, żeby spokojnie słyszeć serducho. Jestem dobrej myśli. Jutro przychodzi do nas teściowa na obiad i chcemy jej powiedzieć [emoji7]. Ciekawa jestem, jak zareaguje. Na pewno będzie przeszczęśliwa, ale ona jest taką wielką introwertyczką, że pewnie nie da po sobie poznać tych emocji.

@Aleczka Nie będziesz żadną wyrodną matką, kieruj się intuicją, bo ta Cię nie zawiedzie. Jeżeli czujesz, że lepsze będzie cc - idź w to. A jeżeli masz dobrego lekarza i czujesz, że możesz zaufać, to też super. Ja nie wiem, co bym wybrała, bo nigdy nie rodziłam, ale ciągnie mnie ku porodowi drogami natury [emoji5]. Zobaczymy jak będzie, 35 rż leci. Jak na pierwsze dziecko, to chyba starość starości [emoji12].

@Brrrownie Wiem, że to pewnie łatwo powiedzieć, ale trzeba do pracy podejść na spokojnie. Robić swoje i nadmiernie się nie stresować, bo to niczemu nie służy. Ja pracuję w klasycznym korpo. Dużo, długo, szybko i intensywnie... ale lubię tę moją robotę. Postaram się tylko nie przemęczać za bardzo [emoji4].

reklama
Do góry