Oh, obawiam się że hormon wkurzenia może być ciążowy- ja jestem straszną małpą już od tygodnia. Dzisiaj mężowi się oberwało bo za głośno jadł kolację -.-Dziewczyny dzisiaj mam etap marudzenia. Ponoc jestem nie do zniesienia ! [emoji3]
Być może jest to spowodowane tym ze gdzieś na dniach jeśli nie bylabym w ciąży dostałabym okres. Chyba hormon wkurzenia nie zaktualizował jeszcze bazy...
Dlatego dużo nie napisze aby wam sie nie udzieliło...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
G
guest-1673535084
Gość
Moj maz wazyl 4.6kg ja 2.9kg a cora rowne 3kg wiec raczej wdala sie we mnie tylko wzrost tatusiowy bo dokladnie tyle co on 52cm miala. Ja chuda i dluga bo 60cm
Znowu ja z mężem w książce zdrowia mamy po 3500 oboje tylko ja 52cm a mąż 56cm.
6 lat temu nasz syn przyszedł na świat z wagą 3000g i 54cm [emoji6]
Był mega długi nóżki jak patyczki... Do dzisiaj jest wysoki (najwyższy w przedszkolu) ale maz ma 198 a ja 170 wiec ma po kim dziedziczyć [emoji6]
Dzisiaj moją chandrę rozładowuje myjac okna...
Piękny dzień, słonko świeci, syn na podwórku...
Juz nie mogę się doczekać wiosny...
6 lat temu nasz syn przyszedł na świat z wagą 3000g i 54cm [emoji6]
Był mega długi nóżki jak patyczki... Do dzisiaj jest wysoki (najwyższy w przedszkolu) ale maz ma 198 a ja 170 wiec ma po kim dziedziczyć [emoji6]
Dzisiaj moją chandrę rozładowuje myjac okna...
Piękny dzień, słonko świeci, syn na podwórku...
Juz nie mogę się doczekać wiosny...
Mecza was bole brzucha? Ja sie od czwartku zwijam i nie przechodzi.. pojechalam na pogotowie dzis porobili badania i bylo ok oprocz leukocytow i krwii w moczu.. tu gdzie mieszkm nie klada do szpitala i nie ratuja ciaz, a pierwsza wizyta dopiero w 12 tyg (polozna) usg jedno w 18tyg.. ze wzgledu na wczesniejsze poronienie i druga ciaze z choroba genetyczna udalo sie dostac na usg do szpitala na wtorek.. umre do tej pory, boje sie ze cos jest nie tak
Możliwe, że krew i leukocyty w moczu świadczą o zakażeniu dróg moczowych i stąd ten ból. W ciąży jest to częsta przypadłość. Należy o to zadbać i wyleczyćMecza was bole brzucha? Ja sie od czwartku zwijam i nie przechodzi.. pojechalam na pogotowie dzis porobili badania i bylo ok oprocz leukocytow i krwii w moczu.. tu gdzie mieszkm nie klada do szpitala i nie ratuja ciaz, a pierwsza wizyta dopiero w 12 tyg (polozna) usg jedno w 18tyg.. ze wzgledu na wczesniejsze poronienie i druga ciaze z choroba genetyczna udalo sie dostac na usg do szpitala na wtorek.. umre do tej pory, boje sie ze cos jest nie tak
Alicja1912
Zaciekawiona BB
Może masz infekcję układu moczowego. Wcinaj suszoną żurawinę, mi pomogłaMecza was bole brzucha? Ja sie od czwartku zwijam i nie przechodzi.. pojechalam na pogotowie dzis porobili badania i bylo ok oprocz leukocytow i krwii w moczu.. tu gdzie mieszkm nie klada do szpitala i nie ratuja ciaz, a pierwsza wizyta dopiero w 12 tyg (polozna) usg jedno w 18tyg.. ze wzgledu na wczesniejsze poronienie i druga ciaze z choroba genetyczna udalo sie dostac na usg do szpitala na wtorek.. umre do tej pory, boje sie ze cos jest nie tak
Alicja1912
Zaciekawiona BB
Ale tu spokój, gdzie jesteście dziwczynki??
sugarcane
Fanka BB :)
To co mozesz zrobic jeszcze teraz to baardzo duzo pić żeby wypłukać bakterie, trzymaj się!Mecza was bole brzucha? Ja sie od czwartku zwijam i nie przechodzi.. pojechalam na pogotowie dzis porobili badania i bylo ok oprocz leukocytow i krwii w moczu.. tu gdzie mieszkm nie klada do szpitala i nie ratuja ciaz, a pierwsza wizyta dopiero w 12 tyg (polozna) usg jedno w 18tyg.. ze wzgledu na wczesniejsze poronienie i druga ciaze z choroba genetyczna udalo sie dostac na usg do szpitala na wtorek.. umre do tej pory, boje sie ze cos jest nie tak
reklama