KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ja też byłam fanką CC [emoji16] ale zaznaczam byłam bo nie znałam bólu, który może mnie czekać, ale już zmieniłam zdanie teraz tylko SN [emoji6]Jeszcze Bajdelka fanka cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też byłam fanką CC [emoji16] ale zaznaczam byłam bo nie znałam bólu, który może mnie czekać, ale już zmieniłam zdanie teraz tylko SN [emoji6]Jeszcze Bajdelka fanka cc
Nie musisz być silna będąc teraz przez lata męczennica . Zrób tak żebyście Ty i synek byli szczęśliwi i było Wam dobrze
Moja kuzynka miała podobną sytuację i jak im się urodził synek prawie 10 lat temu, było jak u Ciebie-co weekend imprezował dalej ale sam. Z tego co słyszałam to dawali sobie co chwilę kolejne szanse żeby związek ratować aż w końcu bańka pękła i teraz naprawdę się rozstaja. Szkoda tylko że dopiero teraz, i kuzynka ma zmarnowane prawie 15 lat życia i szkoda synka bo teraz jest już dużym świadomym chłopcem i mocno to przeżywa.
Absolutnie nie chce do niczego namawiać, bo sytuacji tak naprawdę nie znam ale jak sama piszesz że to juz "nieuleczalne" to może powinnaś podejść do tego egoistyczne i pomyśleć teraz tylko o sobie. Może wtedy się facet w końcu opamięta.
Życzę Ci jak najlepiej
A u nas, tak jak kupy byly codziennie, tak teraz brak już od wtorku i nie wiem czemu nagle taka zmiana i się martwię. Ale gazuje za to tak mocno, że za każdym razem jestem przekonana, że to w końcu to, a pielucha pusta :/
A jak karmisz? Pierś czy mm? Ponoć to normalne a cóż ja mogę poradzić świeżak jestem w tym temacie
Kupami się nie martw. Jeśli bąki idą to mają "dobrą drogę" do wylotu, więc i kupa ją znajdzie w końcu, a wtedy się obsra po pachy [emoji85]Piersią ale przez butelkę odciagam
Ale od kilku dni podaje moje mleko w temp pokojowej jak dziewczyny na fb ( @seremida dzięki za info o grupie ) i zastanawiam się czy to nie przez to bo wcześniej zazwyczaj podgrzewałam.
Nawet w akcie desperacji dałam w nocy raz mm, bo po tym ponoć są codziennie i rano poszła taka salwa A pielucha pusta:/
Chyba musialabys karmic wiecej mm, zeby to mialo jakies przelozenie. Tez czasem dokarmiam i nie ma to wplywu na kupyPiersią ale przez butelkę odciagam
Ale od kilku dni podaje moje mleko w temp pokojowej jak dziewczyny na fb ( @seremida dzięki za info o grupie ) i zastanawiam się czy to nie przez to bo wcześniej zazwyczaj podgrzewałam.
Nawet w akcie desperacji dałam w nocy raz mm, bo po tym ponoć są codziennie i rano poszła taka salwa A pielucha pusta:/
To się rozumiemy
A najgorsze ze mój Kamil ściął swoje długie włosy na pol roku zanim go poznałam
Nie dorobiłam się minky ale mam śpiworekKwiatki podchodzą pod "i wszystko "
Buahahah, chciałabym zobaczyć minę kogoś, kto by Ciebie tak spotkał wtedy i do wózka zajrzał A tam butla z gazem w czapeczce i pod kołderką minky
Ja z Nickiem planowałam ślub .Ja to kochałam się w Nicku Carterze to chyba taka pierwsza miłość wielka.. potem już przeszłam na inne brzmienia i wtedy zaczęłam się kochać we wszystkich