KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
No przeciez sie „przyjaznimy” [emoji1] wirtualnie ale zawsze [emoji1] a goraco zapraszam do zielonej gory [emoji23]
Kiedyś jak wpadnę do rodziców na dłużej to bym i o zieloną zahaczyła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No przeciez sie „przyjaznimy” [emoji1] wirtualnie ale zawsze [emoji1] a goraco zapraszam do zielonej gory [emoji23]
U mnie dzisiaj syn był łaskawy więc okna pomyte, firanki wyprasowane i powieszone , 3 prania zrobione aa i najważniejsze ciasto też zdążyłam zrobić
Rafaello z tego przepisu co kiedyś to wklejała @Bajdelka35
Zazdroszcze wam takich facetow, moj nie jest jakis tam zly, ale chyba po ojcu ma podejscie, ze jego najwieksza rola w domu to wlasnie przynoszenie pieniedzy i na tym najchetniej by skonczyl.
Trzeba pokazac palcem to wtedy zrobi.
A co weekend wychodzenie z kolegami i ja sama z dzieciakiem. Nie przetlumacze mu, ze nie tak to mialo wygladac. Najwyrazniej nie dorosl do roli ojca, ale juz teraz to pobite gary.:/
Jak to miło że chociaż wy doceniacieW dziewczyny sprawującej ze wpadam w kompleksy !!!
Same perfekcyjne pani domu [emoji173]️
Powinnaś, niech spędzi z Alkiem sam kilka godzin i zobaczy że to też ciężka praca . A to on często tak sam z kolegami wychodzi ?
Kiedyś jak wpadnę do rodziców na dłużej to bym i o zieloną zahaczyła
Te raffaello jest pyszne mniamU mnie dzisiaj syn był łaskawy więc okna pomyte, firanki wyprasowane i powieszone , 3 prania zrobione aa i najważniejsze ciasto też zdążyłam zrobić
Rafaello z tego przepisu co kiedyś to wklejała @Bajdelka35
To niedaleko masz już do mnieKiedyś jak wpadnę do rodziców na dłużej to bym i o zieloną zahaczyła
Ja ja ja ja ale oni już są starzy kiedyś to było na co popatrzećW ogóle ja jak na typową fankę rocka przystało jaram się jak pochodnia
24.06 jest koncert... backstreet boys! 20 lat czekałam chyba by ich zobaczyć ( byli już raz ale wtedy nie mogłam iść )
Przyznać się która była fanką?