reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja myślałam, że to żyły [emoji87]Może na dworze by się wyciszył?Podobno ani nie udowodniono, że działa ani, że nie działa.
To chyba zależy od stanu skóry . Ja naprawdę sumiennie codziennie smarowałam brzuch , uda , boczki i piersi. I na brzuchu wokół pępka mam dużo i na udach kilka ale malutko

Ja mam dzisiaj kryzys. Niewyspana i zmeczona jestem, nic nie moge zrobic, bo ksieciunio zyczy albo jesc albo na raczkach byc. Spac nie chce, na spacer boje sie wychpdzic, bo jak nie spi to ryczy. Az wstyd mi to pisac, ale dzisiaj oddalabym go do zlobka. Potrzebuje towarzystwa doroslego czlowieka i rozmowy, wyjscia z domu dalej niz do najblizszej przecznicy..
Curry jem- oby pomoglo na samopoczucie, a moj cyckowy okupant zaaresztowany w lezaczku (w tle). Zobacz załącznik 914517

Chloe, grzecznie ksieciunio leży, co Ty chcesz haha

To zależy od skory. Jedne maja mieć i maja a inne nie maja mieć i nie maja.

Też tak myślę, ale że wtedy dostałam bardzo dużo, a teraz chyba wcale, to zaczynam twierdzić, że i dieta ma na to wpływ, bo przez cukrzycę ciążowa piłam bardzo dużo wody i odżywiałam się bardzo zdrowo. Dużo produktów pelnoziarnistych, nabiału, mało cukru, i jakoś tak mięso mi w ciąży nie smakowało za bardzo. Choć ja bardzo mięsna.
A resztę robiłam jak wtedy.

Albo to wiek, w końcu prawie 10 lat minęło....

To chyba zależy od stanu skóry . Ja naprawdę sumiennie codziennie smarowałam brzuch , uda , boczki i piersi. I na brzuchu wokół pępka mam dużo i na udach kilka ale malutko
A ja smarowalam się raz dziennie lub co drugi dzień i nie mam nigdzie rozstepow... moja mama ma pełno A ja nic :o

Hej mamy się dobrze , ale czasu brakuje .Dziś nam wybija 7 tydzień. W niedzielę mieliśmy chrzciny . Mała jest bardzo grzeczna. W nocy przesypia nam 6-8 godzin. Karmimy się butla. Walczyłam i odpuściłam
Pora na mamusie i odchudzanie.
Fajnie że się odezwalas [emoji6] śliczna niunia [emoji6] no i jak cudnie w nocy przesypia tylko się cieszyć. Butla nie jest najgorsza , najważniejsze że mała się najada [emoji106] [emoji2]

reklama
Dziewzyny szczególnie po cięciu cesarskim i nie karmiące piersią. Wróciła wam miesiączka??

Po za tym chcialam zapytać. Helcia ma 7 tygodni. Powinny jej płynąć łezki, oczka ma przeszklone jak chce zacząć koncert. Tylko zastanawiam się, bo mała prawie w ogóle nie płacze. Nie mam pół godzinnych koncertów. Maks 1 minuta. Może za krótko płacze i dlatego nie płyną?
Ja nie miałam cesarskiego cięcia i mi okres tzn można powiedzieć bardzo słaby okres dostałam równo po 7 tygodniach od porodu , a co do łez to mojej widać kiedy płacze, ale tylko jak naprawdę coś chce, bo czasami płacze to sucho tzn "weź mnie mamo na ręce bo mi się nudzi " , nasza też rzadko płacze i oby tak zostało,[emoji6]

Do góry