Czyli wszystko już chcieli ... bo mam miasto 80 tyś ludziow to i stawki niewielkie...Bardzo malo za wyzywienie. U mnie trzeba bylo od razu zaniesc podanie, zaswiadczenie ode mnie i od meza z pracy, odpis aktu urodzenia do wgladu, nr pesel i zaswiadczenie o meldunku dziecka
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Może on tak sobie robi maseczki z mleka bo chce mieć gładziutką buźkęJego to chyba śmieszy [emoji23]specjalnie głowę odsuwa i mówi to swoje : aguuuu aguuuu
BosaStopa87
My mamy 7 tygodni i strupa brak. Lekko sine i wyczuwalne coś jakąś kulka w miejscu szczepieniaMy mamy skończony 6 tydzień i strup już prawie odpadł czyli jakieś tydz temu się pojawił
Adell1994
To chyba zależy od stanu skóry . Ja naprawdę sumiennie codziennie smarowałam brzuch , uda , boczki i piersi. I na brzuchu wokół pępka mam dużo i na udach kilka ale malutkoJa myślałam, że to żyły [emoji87]Może na dworze by się wyciszył?Podobno ani nie udowodniono, że działa ani, że nie działa.
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Ja mam dzisiaj kryzys. Niewyspana i zmeczona jestem, nic nie moge zrobic, bo ksieciunio zyczy albo jesc albo na raczkach byc. Spac nie chce, na spacer boje sie wychpdzic, bo jak nie spi to ryczy. Az wstyd mi to pisac, ale dzisiaj oddalabym go do zlobka. Potrzebuje towarzystwa doroslego czlowieka i rozmowy, wyjscia z domu dalej niz do najblizszej przecznicy..
Curry jem- oby pomoglo na samopoczucie, a moj cyckowy okupant zaaresztowany w lezaczku (w tle). Zobacz załącznik 914517
Chloe, grzecznie ksieciunio leży, co Ty chcesz haha
To zależy od skory. Jedne maja mieć i maja a inne nie maja mieć i nie maja.
Też tak myślę, ale że wtedy dostałam bardzo dużo, a teraz chyba wcale, to zaczynam twierdzić, że i dieta ma na to wpływ, bo przez cukrzycę ciążowa piłam bardzo dużo wody i odżywiałam się bardzo zdrowo. Dużo produktów pelnoziarnistych, nabiału, mało cukru, i jakoś tak mięso mi w ciąży nie smakowało za bardzo. Choć ja bardzo mięsna.
A resztę robiłam jak wtedy.
Albo to wiek, w końcu prawie 10 lat minęło....
A ja smarowalam się raz dziennie lub co drugi dzień i nie mam nigdzie rozstepow... moja mama ma pełno A ja nicTo chyba zależy od stanu skóry . Ja naprawdę sumiennie codziennie smarowałam brzuch , uda , boczki i piersi. I na brzuchu wokół pępka mam dużo i na udach kilka ale malutko
BosaStopa87
A co to za laser?Jak już wszystko inne zawodzi to wystarczy włączyć to
Patrzy wtedy na te kolorowe ruchome światełka na suficie i ścianach i oczom własnym nie wierzy
Zobacz załącznik 914477
KatarzynaCarmen
Fajnie że się odezwalas [emoji6] śliczna niunia [emoji6] no i jak cudnie w nocy przesypia tylko się cieszyć. Butla nie jest najgorsza , najważniejsze że mała się najada [emoji106] [emoji2]Hej mamy się dobrze , ale czasu brakuje .Dziś nam wybija 7 tydzień. W niedzielę mieliśmy chrzciny . Mała jest bardzo grzeczna. W nocy przesypia nam 6-8 godzin. Karmimy się butla. Walczyłam i odpuściłam
Pora na mamusie i odchudzanie.
kasiaczek89pl
Może on tak sobie robi maseczki z mleka bo chce mieć gładziutką buźkę
Moze
reklama
KatarzynaCarmen
Ja nie miałam cesarskiego cięcia i mi okres tzn można powiedzieć bardzo słaby okres dostałam równo po 7 tygodniach od porodu , a co do łez to mojej widać kiedy płacze, ale tylko jak naprawdę coś chce, bo czasami płacze to sucho tzn "weź mnie mamo na ręce bo mi się nudzi " , nasza też rzadko płacze i oby tak zostało,[emoji6]Dziewzyny szczególnie po cięciu cesarskim i nie karmiące piersią. Wróciła wam miesiączka??
Po za tym chcialam zapytać. Helcia ma 7 tygodni. Powinny jej płynąć łezki, oczka ma przeszklone jak chce zacząć koncert. Tylko zastanawiam się, bo mała prawie w ogóle nie płacze. Nie mam pół godzinnych koncertów. Maks 1 minuta. Może za krótko płacze i dlatego nie płyną?