18grudzien
Fanka BB :)
Nie mi nie kąpie coś kasiaczek89pl pisała o wadliwych smoczkach najpierw daj smoczek nr 1, i zaczynaj tak jak w szpitalu co dobę to 10ml zwiększaj mleczko aby go brzuch nie bolał i co trzy godz podawać mój na początku cwaniak bo się darl i domagal jedzenia co dwie godz i tak mu dawałam bo ale wtedy mniej poprostu i była cisza, teraz widzę pomału wraca system do trzech godz przerwy ale zjada już 90ml czasami coś zostawi, jakby co pytaj, nie dla każdej matki są cycki ja też się nie nadaje, ale przyznam po wczorajszej akcji z moim mlekiem miałam myśli że jednak mogłam w szpitalu próbowac!!!! Może uda mi się pociągac troszkę to mu dam ale jednak nie wydoje 90ml tyle ile on zjadaDziewczyny dziękuje ! Wstałam nakarmiłam małego ( butelka ) i poczytałam co piszecie i już jestem spokojniejsza.
Tą książkę mam, bo stwierdziłam, że choć nie nastawiam się na KP warto zagłębić temat. Ale ból bólem a w głowie mi siedzi, że to nie dla mnie. Po prostu i się nie zadręczać, i liczyć że cyce mi nie wybuchną.
Jak patrzę teraz na niego jak najedzony wpada w sen to wydaje mi się, że wszystko ogarniemy tylko na spokojnie
A teraz do matek karmiących butelką od początku. @CarmenKatarzyna @Bajdelka35 jak to u Was wyglada? Ile podajecie, jak często? Jakie macie butelki? Czy one też Wam kapią jak przechylicie?