reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ehhh jestem jednak panikarą, choć zapewniali mnie na IP ze z ruchami nie ma żartów.

Mały tętno i wszystko ma dobrze. Rusza się mało ale ruchy są , mogę ich nie czuć ,, ten typ tak ma"...

Jutro i tak mam być na ktg i w piątek w szpitalu. Zbadali mnie odrazu i usg. Zero skurczy, zero rozwarcia a za 2 dni mam rodzic [emoji14]

Mały wazę już pomoc prawie 3900 (!)

Dziękuje Laski za słowa otuchy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Najważniejsze że wszystko ok!!!! Mi dzień przed cesraka wczoraj robili usg w szpitalu i waga Damiana wychodziła 3400 a urodził się 3860g więc duża rozbieżność dlatego ja tym pomiarom nie wierzę

reklama
A jaja są takie że leżę na sali po cesrace z kobietą która się odemnie wyniosła bo chrapalam Ehhhh czuje dyskomfort i właśnie się obudziłem a ona do mnie ze tak daje czadu głośno no głupio mi ale kurde wkoncu kiedyś znowu zasnę że zmęczenia mówię jej ze ja przepraszam że nie mam wpływu na to itp a ona ze chyba będzie musiala się jutro wynieść bo ona też musi się zregenerować Ehhhh to w sumie dobrze niech idzie komfort dla mnie i dla niej, ja bym bardzo chciała w czwartek wyjść

A jaja są takie że leżę na sali po cesrace z kobietą która się odemnie wyniosła bo chrapalam Ehhhh czuje dyskomfort i właśnie się obudziłem a ona do mnie ze tak daje czadu głośno no głupio mi ale kurde wkoncu kiedyś znowu zasnę że zmęczenia mówię jej ze ja przepraszam że nie mam wpływu na to itp a ona ze chyba będzie musiala się jutro wynieść bo ona też musi się zregenerować Ehhhh to w sumie dobrze niech idzie komfort dla mnie i dla niej, ja bym bardzo chciała w czwartek wyjść
@Bajdelka35 niech sobie stopery zakupi jak jej przeszkadza i tyle, też wspominałam że chrapię i nic z tym nie zrobię ani Ty ze swoim.

Ehhh jestem jednak panikarą, choć zapewniali mnie na IP ze z ruchami nie ma żartów.

Mały tętno i wszystko ma dobrze. Rusza się mało ale ruchy są , mogę ich nie czuć ,, ten typ tak ma"...

Jutro i tak mam być na ktg i w piątek w szpitalu. Zbadali mnie odrazu i usg. Zero skurczy, zero rozwarcia a za 2 dni mam rodzic [emoji14]

Mały wazę już pomoc prawie 3900 (!)

Dziękuje Laski za słowa otuchy [emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]
Uff super, ze wszystko dobrze i spora kluske wyhodowalas ;)

Martabunia coraz to lepsze opowieści o personelu szpitalnym.. ciekawe kto następny opowie nam mały horror ;/ kinderbueno dobrze że ktg ok. Mi tu na IP robili usg to 3700 kg powiedziała, a urodził się 3750kg. Więc u mnie się sprawdziło.

reklama
Do góry