A wiesz że jak już nie będziesz czekać to będzie szybkoWeź mi nie mów strach się bać... mąż już kartony mi ma zbierać... chyba nie będę teraz miała czasu CZEKAĆ na poród... może to i lepiej będzie z zaskoczenia
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Ja zjadłam miseczkę, jedna z córek też a resztę zamroże będzie po porodzieJa dzisiaj też leczo robiłam z pulpetami z kurczaka zamiast kiełbasy ale już zostało zjedzone. [emoji106]
Pierwszy raz taki brzuch widzęNie wkurzaj mnie, ja mam 155 cm wzrostu i brzuch przy kolanach [emoji14] Zobacz załącznik 890684
KINDERBUENOO88
Zrobiłam sobie przerwę w prasowaniu, nalałam wody do wanny i leżę zanurzona prawie po nos w pianie
Tylko ręce z tel mi wystają
Okazało się, ze mój ma wolny weekend.. to zdecydowałam, że jednak nie jadę do Gdyni. Trochę mi żal ale z drugiej strony już niewiele tych chwil razem nam zostało. A trzeba meble brakujące kupić i na jakaś imprezę nad Wisła uderzyć bo kurczę powoli do mnie dociera, że misja dziecko powoli na ukończeniu
Aaaa i o 20 jedziemy odebrać zdjęcia z sesji
Na pewno się pochwale!
Okazało się, ze mój ma wolny weekend.. to zdecydowałam, że jednak nie jadę do Gdyni. Trochę mi żal ale z drugiej strony już niewiele tych chwil razem nam zostało. A trzeba meble brakujące kupić i na jakaś imprezę nad Wisła uderzyć bo kurczę powoli do mnie dociera, że misja dziecko powoli na ukończeniu
Na pewno się pochwale!
Paulamamula
No tak tylko ty im wiecznie nie możesz wskazywać drogi, sama widzisz że nic nie robią póki ty im palcem nie wskazesz. A niby dorośli, bardziej doświadczeni a sama widzisz. Skup się na swojej rodzince i budowaniu tego ogniska domowego. To bd super czas!Zadtanawiam się jak oni będą żyć jak się wyprowadzę. Serio. Bo oni są tak cholernie nieporadni...
oluchapoducha
Kasiaczek czy Ty miałaś białko w moczu? ile wynosiło?
Może któraś z was jeszcze miała?
Ja mam 75.00mg/dlKasiaczek czy Ty miałaś białko w moczu? ile wynosiło?
Chloe.Chloe
Chyba chcialas napisac, ze niedlugo misja dziecko STARTZrobiłam sobie przerwę w prasowaniu, nalałam wody do wanny i leżę zanurzona prawie po nos w pianie
Na pewno się pochwale!
b_dob
Ja miałam na początku, potem cisza a teraz w ostatnich juz badaniach znowu ślad, mam więcej pić i powtórzyć badanie, gdyby się zwiekszyło do ilości np.50 to kontaktować się z lekarką bo chce to mieć pod obserwacją. W poprzedniej miałam nawet poziom 100 ale lekarz był jakiś taki mało przejmujący w tej kwestii.Kasiaczek czy Ty miałaś białko w moczu? ile wynosiło?
reklama
oluchapoducha
goj i co to znaczy u Ciebie?