reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Zrobiłam sobie przerwę w prasowaniu, nalałam wody do wanny i leżę zanurzona prawie po nos w pianie:):)
Tylko ręce z tel mi wystają :p

Okazało się, ze mój ma wolny weekend.. to zdecydowałam, że jednak nie jadę do Gdyni. Trochę mi żal ale z drugiej strony już niewiele tych chwil razem nam zostało. A trzeba meble brakujące kupić i na jakaś imprezę nad Wisła uderzyć bo kurczę powoli do mnie dociera, że misja dziecko powoli na ukończeniu :)

Aaaa i o 20 jedziemy odebrać zdjęcia z sesji :):):)
Na pewno się pochwale!

Zadtanawiam się jak oni będą żyć jak się wyprowadzę. Serio. Bo oni są tak cholernie nieporadni...
No tak tylko ty im wiecznie nie możesz wskazywać drogi, sama widzisz że nic nie robią póki ty im palcem nie wskazesz. A niby dorośli, bardziej doświadczeni a sama widzisz. Skup się na swojej rodzince i budowaniu tego ogniska domowego. To bd super czas!

Zrobiłam sobie przerwę w prasowaniu, nalałam wody do wanny i leżę zanurzona prawie po nos w pianie:):)
Tylko ręce z tel mi wystają :p

Okazało się, ze mój ma wolny weekend.. to zdecydowałam, że jednak nie jadę do Gdyni. Trochę mi żal ale z drugiej strony już niewiele tych chwil razem nam zostało. A trzeba meble brakujące kupić i na jakaś imprezę nad Wisła uderzyć bo kurczę powoli do mnie dociera, że misja dziecko powoli na ukończeniu :)

Aaaa i o 20 jedziemy odebrać zdjęcia z sesji :):):)
Na pewno się pochwale!
Chyba chcialas napisac, ze niedlugo misja dziecko START ;)

Kasiaczek czy Ty miałaś białko w moczu? ile wynosiło?
Może któraś z was jeszcze miała?
Ja miałam na początku, potem cisza a teraz w ostatnich juz badaniach znowu ślad, mam więcej pić i powtórzyć badanie, gdyby się zwiekszyło do ilości np.50 to kontaktować się z lekarką bo chce to mieć pod obserwacją. W poprzedniej miałam nawet poziom 100 ale lekarz był jakiś taki mało przejmujący w tej kwestii.

reklama
Do góry