KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Ja myślałam że StarAnia urodzi jako pierwsza a tutaj cisza u naszej Ani [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale w którym tygodniu urodzilas ,i jak się zaczęła akcja porodowa? Kochana super się cieszę bardzo , ha tak was czytam i wszystkie macie jakieś objawy zblizajacego porodu A u mnie cisza [emoji41] mi nawet nie sprawdza szyjki jaka jest rozwarta [emoji33]
No ale w którym tygodniu urodzilas ,i jak się zaczęła akcja porodowa? Kochana super się cieszę bardzo , ha tak was czytam i wszystkie macie jakieś objawy zblizajacego porodu A u mnie cisza [emoji41] mi nawet nie sprawdza szyjki jaka jest rozwarta [emoji33]
Kasiu gratulacje[emoji7]Ja tu się szykuje do lekarza, a tu takie super wieści [emoji16]
No to całe szczęście masz już ulgę [emoji10] i swojego synka przy sobie czego chcieć więcej [emoji307]Ja z tym rozwarciem na piec cm już chodziłam. I poszłam dziś i lekarz mówi ze trzeba rodzic bo już męczyły mnie te nerki. Ostatnie dni to porażka była już. Przyznaje poszło trochę oksytocyny ale jakoś tam minimalnie i samo się rozwinęło , i faktycznie przy 7 chciałam do domu a potem było lepiej jakby tyle ze pod koniec się darlam żeby mi go wyjęli bo mi dupsko rozrywa he he chłop mi opowiadał ile już wyszło i wogole.
Kasia [emoji7] [emoji7] [emoji7] tylko nie odchodź z forum [emoji16][emoji16][emoji16]
Ja się napiszczę podczas mojego porodu to teraz siedziałam cichutkoA Ty mistrzyni spisku i dyskrecji ? Nie pislas ani słowa
Kasiaczek w którym tyg urodzilas ,?