To trzymam kciuki. 60% to już coś...Przepraszam że was nie doczytuje. W nocy nadrobię. Moja Kasieńka za ok 2 godz będzie miała operację ratująca życie. Mamy 60% że przeżyje. Prawdopodobnie w tej przeponie była mała dziureczka i wszystko było ok do porodu a w czasie albo skurczy pękła albo jak sama zaczęła krzyczeć i oddychać . Z serduszkiem na szczęście jest wszystko ok. Dostałam zdjęcie od męża to biedulka jest cała czerwona wokol usteczek
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Kochana przesyłam moc energii do Katowic. Czekamy na dobre wieści!Przepraszam że was nie doczytuje. W nocy nadrobię. Moja Kasieńka za ok 2 godz będzie miała operację ratująca życie. Mamy 60% że przeżyje. Prawdopodobnie w tej przeponie była mała dziureczka i wszystko było ok do porodu a w czasie albo skurczy pękła albo jak sama zaczęła krzyczeć i oddychać . Z serduszkiem na szczęście jest wszystko ok. Dostałam zdjęcie od męża to biedulka jest cała czerwona wokol usteczek
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Agata, nie rob tego i zostan z nami. Zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze. Zawsze dobrze jest byc wsrod zyczliwych ludzi, a tutaj sa wlasnie tacy kazda z nas ma swoje problemy raz wieksze, a raz mniejsze. Na szczescie los sie lubi odmieniac na lepszeDziewczyny ja się z Wami żegnam, podjęłam decyzję że usuwam konto. Wszystko mnie stresuje, martwi, nie wierzę w szczęśliwe zakończenie. a nie chce tu tylko smutku i negatywnych emocji wprowadzać.
Życzę Wam wszystkim zdrowia i lekkich porodów. Trzymajcie się :*
Jeśli możecie to proszę o modlitwę za moją Córeczkę.
Mama7
Przepraszam że was nie doczytuje. W nocy nadrobię. Moja Kasieńka za ok 2 godz będzie miała operację ratująca życie. Mamy 60% że przeżyje. Prawdopodobnie w tej przeponie była mała dziureczka i wszystko było ok do porodu a w czasie albo skurczy pękła albo jak sama zaczęła krzyczeć i oddychać . Z serduszkiem na szczęście jest wszystko ok. Dostałam zdjęcie od męża to biedulka jest cała czerwona wokol usteczek
Trzymaj się.. modlimy się dalej..
anika1203
Właśnie skończyłam czytać Wasze posty dziewczyny. Co za dzień:/ powiem Wam, że przez te wydarzenia aż samej mi zrobiło się smutno. Niby człowiek słucha lekarzy, którzy zapewniają że ciąża rozwija się książkowo, a tak naprawdę aż do chwili porodu nie można być niczego pewnym [emoji21]
@Efka19840 modlilam się za Twoją kruszynce i głęboko wierzę, że wyjdzie z tego ..
@Efka19840 modlilam się za Twoją kruszynce i głęboko wierzę, że wyjdzie z tego ..
Mama7
Dziewczyny ja się z Wami żegnam, podjęłam decyzję że usuwam konto. Wszystko mnie stresuje, martwi, nie wierzę w szczęśliwe zakończenie. a nie chce tu tylko smutku i negatywnych emocji wprowadzać.
Życzę Wam wszystkim zdrowia i lekkich porodów. Trzymajcie się :*
Jeśli możecie to proszę o modlitwę za moją Córeczkę.
Ostatnia prosta. Wszystkie ci tu dobrze życzymy.. pamiętaj.. będziemy się modlić i trzymać kciuki. Dzisiaj nad ranem urodziła się nam wrzesnioweczka którą teraz walczy o życie.. I o nią też się modlimy.. tyle z nami byłaś? Myślisz że warto teraz się poddawać? Mimo decyzji którą podejmiesz trzymamy kciuki za was
Adell1994
Modlę się za Twoją córeczkę i za Ciebie . Musi być dobrze , dużo siły .Przepraszam że was nie doczytuje. W nocy nadrobię. Moja Kasieńka za ok 2 godz będzie miała operację ratująca życie. Mamy 60% że przeżyje. Prawdopodobnie w tej przeponie była mała dziureczka i wszystko było ok do porodu a w czasie albo skurczy pękła albo jak sama zaczęła krzyczeć i oddychać . Z serduszkiem na szczęście jest wszystko ok. Dostałam zdjęcie od męża to biedulka jest cała czerwona wokol usteczek
Mama7
Przepraszam że was nie doczytuje. W nocy nadrobię. Moja Kasieńka za ok 2 godz będzie miała operację ratująca życie. Mamy 60% że przeżyje. Prawdopodobnie w tej przeponie była mała dziureczka i wszystko było ok do porodu a w czasie albo skurczy pękła albo jak sama zaczęła krzyczeć i oddychać . Z serduszkiem na szczęście jest wszystko ok. Dostałam zdjęcie od męża to biedulka jest cała czerwona wokol usteczek
O 15 koronka do miłosierdzia Bożego.. która wierzy niech się modli że mną..
anika1203
Też biorę heparyne i teraz się zastanawiam co z tą vit K . Podawać czy nie.. Jeden wielki mętlik W głowie. Muszę się chyba doedukowac serioChyba jestem głupia bo nie kumam o co tam chodzi ja potrzebuje konkretnie jak biorę heparyne to lekarze chyba wiedzą co robią? Co może się stać dziecku jak mu podadzą te wit k? Jejku ja normalnie osiwieje
reklama
Trzymam mocno kciuki za Twoją kruszynkę :*Przepraszam że was nie doczytuje. W nocy nadrobię. Moja Kasieńka za ok 2 godz będzie miała operację ratująca życie. Mamy 60% że przeżyje. Prawdopodobnie w tej przeponie była mała dziureczka i wszystko było ok do porodu a w czasie albo skurczy pękła albo jak sama zaczęła krzyczeć i oddychać . Z serduszkiem na szczęście jest wszystko ok. Dostałam zdjęcie od męża to biedulka jest cała czerwona wokol usteczek