To mnie cieszy... bo ja czasem palnę a potem myślę..Ale jak najbardziej rozumiem twoje znudzenie j pytanie spoko..
Wiesz że ja Cię uwielbiam i twoje teksty więc się nie obrażam absolutnie..
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
Ja też ciągle coś dokładam lepiej mieć wcześniej i ewentualnie coś dołożyć niż później na szybko pakować .Pakuj, na pewno okaze sie, ze czegos Ci brakuje. Moja stoi dobre 3 tyg. Dostalam speeda z pakowaniem, jak zlapaly mnie skurcze. Ciagle cos do niej dokladam . Ubranek jeszcze nie spakowalam, bo nie chce zeby tyle lezaly w torbie.
Poza tym ktoras z dziewczyn wrzucil liste ze swojego szpitala i tam byl podany fajny sposob na kolonizacje ubranek dla bobasa. Zeby je przykryc pieluszka i zostawic. Tak wlasnie zrobilam.
anika1203
Ja w środę zacznę 34 tc, także jestem tydzień do tyłu [emoji1]Kończysz 34 czy zaczynasz ?
Bo my chyba podobnie jesteśmy
A ja w środę kończę 34tc czyli zaczynam 35tc.
A co do torby, jestem w trakcie prania wszystkiego dla dziecka już 60% za mną potem prasowanie i pakowanie. I myśle do niedzieli się usune. I wydaje mi się, że to wcale nie jest szybko
Ja już właśnie wypralam ostatnia partię ubranek, a jutro czeka mnie prasowanie , którego nienawidzę ale cóż mus to mus. Dostałam pełno używanych ubranek od rodziny i tak sobie myślę, że pewnie nawet połowy z tych rzeczy nie zdążę małemu założyć
Dobrze, że zapytałam o ta torbę bo bym sobie pewnie tak zwlekala aż w końcu musiałabym mężowi dyspozycję dawać ze szpitala co ma przywieźć na porodowke, bo mądra mama by nie wpadła wcześniej na genialny pomysł, żeby torbę spakować [emoji16]
Mnie te baloniki kojarzą się z Myszką Miki. Mam gwiazdkę jeszcze ale to bardziej będzie u chłopców lub wywiozę zależy jak mi przypasuje...Fajne są te lampki. Ja mam jeszcze naklejki gwiazdki na ścianę dookoła
Adell1994
To mój S. już mnie sam poganiał żebym spakowała I miał rację bo wszystkie rzeczy miałam w różnych miejscach i weź tu później chłopu wytłumacz jaka koszula i skąd ma ją wziąć, które majtki i które podkładyJa w środę zacznę 34 tc, także jestem tydzień do tyłu [emoji1]
Ja już właśnie wypralam ostatnia partię ubranek, a jutro czeka mnie prasowanie , którego nienawidzę ale cóż mus to mus. Dostałam pełno używanych ubranek od rodziny i tak sobie myślę, że pewnie nawet połowy z tych rzeczy nie zdążę małemu założyć
Dobrze, że zapytałam o ta torbę bo bym sobie pewnie tak zwlekala aż w końcu musiałabym mężowi dyspozycję dawać ze szpitala co ma przywieźć na porodowke, bo mądra mama by nie wpadła wcześniej na genialny pomysł, żeby torbę spakować [emoji16]
Dlatego napisałam lub woda a tak serio alko z piwa wyparowuje podczas smażenia...To potem dzieci wesołe chodzą co? W sensie z piwem
anika1203
Mój tez by się chyba zalamal jakbym mu kazała poszczególne rzeczy przywieźć [emoji23] bo on też nie się gdzie, co i jak . Trzeba temu koniecznie zapobiec, a więc jutro rozpoczynam pakowanie. Dziewczyny czy kocyki, rożki, otulacze też pralyscie?? Bo tak teraz myślę sobie, że chyba by pasowało [emoji848]To mój S. już mnie sam poganiał żebym spakowała I miał rację bo wszystkie rzeczy miałam w różnych miejscach i weź tu później chłopu wytłumacz jaka koszula i skąd ma ją wziąć, które majtki i które podkłady
Adell1994
Lepiej tak, dla spokoju Twojego i mężaMój tez by się chyba zalamal jakbym mu kazała poszczególne rzeczy przywieźć [emoji23] bo on też nie się gdzie, co i jak . Trzeba temu koniecznie zapobiec, a więc jutro rozpoczynam pakowanie. Dziewczyny czy kocyki, rożki, otulacze też pralyscie?? Bo tak teraz myślę sobie, że chyba by pasowało [emoji848]
Ja prałam kocyki, pieluszki , wszystko
anika1203
To jutrzejszy dzień zaplanowany. Muszę nadrobić zaległości[emoji16]Lepiej tak, dla spokoju Twojego i męża
Ja prałam kocyki, pieluszki , wszystko
U nas pokoik maluszka już gotowy. Jest serio malutki, także trzeba było w miarę rozsądnie zagospodarować miejsce [emoji4]
Załączniki
reklama