Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
StarAnia i Beenka ja dołączam swoje kciuki za wasze przyrosty betki,wiec wiecie im wiecej kciukasów tym lepiej@Beenka to jutro musimy trzymać kciuki za siebie nawzajem Twoj mąż już wie? Jak zareagował, jak powiedziałaś?
Mój wie od kilku godzin i od kilku godzin powtarza, że nie wierzy ;p
Dziewczyny my tu z Beenka trzymamy miejsca dla Was :R
Gratuluje,super przyrostdzidzia rośnie,jak przygotowania do świąt?u mnie na finiszu na szczęście,a w wigilie testuje.miłego wieczoruPrzyrost prawie 150% @Beenka czekam na wieści!Zobacz załącznik 833043
My mamy wigilię u moich rodziców, więc przygotowania ograniczają się do kupienia prezentów. Ja jutro jeszcze do pracy, a już mnie łapie takie mega zmęczenie, brzuch rwie i panikuje. Teraz nie robię NIC. Odpoczywam i afirmuje a po powrocie z pracy czekaly na mnie kwiaty i kartka z napisem "dziękuję kochanie!" <3Gratuluje,super przyrostdzidzia rośnie,jak przygotowania do świąt?u mnie na finiszu na szczęście,a w wigilie testuje.miłego wieczoru
CudownieWigilia w tym roku po raz pierwszy od lat u mnie, z reguły pracuje w świeta a tym razem sie udało i zgłosiłam się na ochotnika Nie robienie NIC to idealne zajęcie na ten czas,ale.panice trzeba powiedzieć NIE;PMy mamy wigilię u moich rodziców, więc przygotowania ograniczają się do kupienia prezentów. Ja jutro jeszcze do pracy, a już mnie łapie takie mega zmęczenie, brzuch rwie i panikuje. Teraz nie robię NIC. Odpoczywam i afirmuje a po powrocie z pracy czekaly na mnie kwiaty i kartka z napisem "dziękuję kochanie!" <3
Przyrost prawie 150% [emoji1] @Beenka czekam na wieści!Zobacz załącznik 833043