reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mówię Wam tyle lekarzy co ja przegrzebalam to szok. Partacze normalnie. Ona np mojej koleżance zatrzymywała poród pod koniec 37 tyg , mały miał 3,5 kg i był całkiem donoszony. A ona tak zatrzymała ze urodziła miesiąc później dobrze ponad 4 kg. I pytanie po cholerę było zatrzymywać ? Albo innej powiedziała po porodzie ze ma pilna cesarkę i albo ja zszyje na odpierdol albo dopiero za godz. Dosłownie.
Ona nie powinna być lekarzem i nie powinna mieć styczności z kobietami w ciąży . Jak można powiedzieć kobiecie że zszyje ją byle jak albo za godzinę . Aż ciarki przechodzą jak pomyślę że można trafić na takiego lekarza na porodówce .

Czemu chciała Cię kroić?

Od początku była torbiel na jajniku. Kazała marker nowotworowy ca125 zrobić. I było norma do 35 a wynik 120 chyba. ( teraz wiem ze w ciąży się tego nie bada i ze 12o to ok wynik jak na ciąże) Pani doktor stwierdziła ze to moze być zmiana nowotworowa i trzeba usunąć zbadać i jak coś to chemia. Dobrze ze wstawił się za mną inny lekarz i kazał na onkologię gin jechać bo by mi zrobiła niepotrzebna operacje usunięcia jajnika. Tam się okazało ze to przetrwały pęcherzyk żółty czy jakoś tak. Coś często spotykanego w ciąży.

Ona nie powinna być lekarzem i nie powinna mieć styczności z kobietami w ciąży . Jak można powiedzieć kobiecie że zszyje ją byle jak albo za godzinę . Aż ciarki przechodzą jak pomyślę że można trafić na takiego lekarza na porodówce .

Dlatego ja szukając lekarza patrzyłam żeby nie odbierał porodów tam gdzie ona. W razie czego :)

Od początku była torbiel na jajniku. Kazała marker nowotworowy ca125 zrobić. I było norma do 35 a wynik 120 chyba. ( teraz wiem ze w ciąży się tego nie bada i ze 12o to ok wynik jak na ciąże) Pani doktor stwierdziła ze to moze być zmiana nowotworowa i trzeba usunąć zbadać i jak coś to chemia. Dobrze ze wstawił się za mną inny lekarz i kazał na onkologię gin jechać bo by mi zrobiła niepotrzebna operacje usunięcia jajnika. Tam się okazało ze to przetrwały pęcherzyk żółty czy jakoś tak. Coś często spotykanego w ciąży.
Ja pierd...
Masakra :o

reklama
Do góry