To co oni za palce mają? Jak chłop do kosy?No ja wg jednego palec czyli dwa cm. Według drugiego cytuje ze skierowania duży luźny palec ponad 3cm
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
To liczy się termin z miesiączki czyli 11dni wcześniej a policz u siebie ile to będzie wtedy tyg? Ok? I napisz mi, bo ja się zastanawiam czy ja za wcześnie nie chve cięcia dlatego chve poworownac bo swojego będę prosić żeby było 38,1tcSeremida na oddziale anestezjolognod 6:00 do 14:00. Nie wiem jak to jest przy drugim porodzie ale z moja historią...porod wywoływany 2 tyg po terminie.Mam wrazenie ze lekarka dmucha na zimne ale biorac pod uwage ze przy pierwszym zwlekali i ma sile chcieli wyciagnac małą co skutkowało tym ze urodziła sie sina i miała problem z oddechem to upierać się nie będę. Akcja po oksy szła u mnie super, miał byc szybki poród a tu zonk...tak ze jak widać nic ptzrwidziec nie idzie.
Bajdelka35 termin mam na 21 wrzesnia z OM a 17 z USG. Mówiła cos o cięciu około 11 wrzesnia.
kasiaczek89pl
Jak juz kiedys pisalam uwazam, ze dziecko musi miec obowiazki. Wazne zeby nie przesadzic ani w jedna ani w druga strone, a 10-latka to malolata jeszcze i widac, ze twoja jest bardzo ogarnieta .
Nie powiem. Obie są. Ale starsza bardziej. W sumie teraz to już w domu potrafi wszystko zrobić ... nie wiem czego teraz ja uczyć
Powiem tak : kiedyś jak mi taka przeleciała koło mnie to wywaliłam kieliszek czerwonego wina na dopiero pomalowaną ścianę (z piskiem i przekleństwami) resztę sobie dopowiedzAAAAAA Pierwsza osoba, która tak jak ja nienawidzi CIEM! Powiedz, że też wpadasz w panikę, jak one się tak obijają o ściany, meble i ludzi! I jeszcze dodaj, że masz paranoje, że w nocy taka Ci wlezie do łóżka i ją zgnieciesz! Powiedz, błagam!!!
kasiaczek89pl
A ja mam jutro badanko po ściągnięciu szwu to się dowiem co tam słychać, ile tych palców
No to daj znać ale zgadzam się z @StarAnia
Na dwoje babka wróżyła..A ja mam taki bol brzucha (skurcz?) z uczuciem parcia na 1 i 2. Nawet w lazience bylam i nawet sikac nie mialm czym. Martwic sie?
Na razie leze. To moj sposob na dolegliwosci ciazowe. Albo chodzenie jak mnie chwyci w nocy.
kasiaczek89pl
To co oni za palce mają? Jak chłop do kosy?
No wlasnie nie wiem.
Żeby nie pięść całaA ja mam jutro badanko po ściągnięciu szwu to się dowiem co tam słychać, ile tych palców
D
Deleted member 178444
Gość
Jak się te skurcze będą powtarzać regularnie to tak. Ale na moje, to pewnie na skurczu dziecię próbuje się ustawić do wyjścia i naciska Ci na pęcherz i jelita. Też tak mam częstoA ja mam taki bol brzucha (skurcz?) z uczuciem parcia na 1 i 2. Nawet w lazience bylam i nawet sikac nie mialm czym. Martwic sie?
Na razie leze. To moj sposob na dolegliwosci ciazowe. Albo chodzenie jak mnie chwyci w nocy.
reklama
Szycia.... żeby ci ciuchy dziergała czy cośNie powiem. Obie są. Ale starsza bardziej. W sumie teraz to już w domu potrafi wszystko zrobić ... nie wiem czego teraz ja uczyć