reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Dobra w kuchni jak w ukropie już mi się nie chce piec jak nie sprzedam wszystkiego to już koniec basta nie jadę więcej.... Wycignelam na jutro mielone zrobię pulpety w sosie wręczenie zmusilam się aby dokupić detale na ten obiad bo gotować to nie za bardzo ale jeść coś trzeba więc myślę na dwa dni będę mieć spokój......
Ogólnie to ja już chcę wrzesień ale tylko dlatego że wyśle dzieci do szkoły i będę się relaksowac cisza i spokojem, za dużo mam obowiązkowe i nie mogę odpocząć......
Dosyć że rabat w smyku to jeszcze dostałam 10zl za puzzle więc aż kusi aby coś kupić hihi
Foto macie ciacho miodownik ale żeby nie było to mąż robił ja uklepalam szarlotke, sernik, kwiat tulipana, krolewiec jutro zrobię delicje a mąż jeszcze zrobił sernik z brzoskwiniami i seromakowiec kuźwa ile roboty!!! Trzymać kciuki abym sprzedała pójdę sobie za cześć do fryzjera bo już na siebie patrzeć nie mogę mój irokez zrobił się za długi
Ogólnie to ja już chcę wrzesień ale tylko dlatego że wyśle dzieci do szkoły i będę się relaksowac cisza i spokojem, za dużo mam obowiązkowe i nie mogę odpocząć......
Dosyć że rabat w smyku to jeszcze dostałam 10zl za puzzle więc aż kusi aby coś kupić hihi
Foto macie ciacho miodownik ale żeby nie było to mąż robił ja uklepalam szarlotke, sernik, kwiat tulipana, krolewiec jutro zrobię delicje a mąż jeszcze zrobił sernik z brzoskwiniami i seromakowiec kuźwa ile roboty!!! Trzymać kciuki abym sprzedała pójdę sobie za cześć do fryzjera bo już na siebie patrzeć nie mogę mój irokez zrobił się za długi
Niezmiennie Cię podziwiam.Dobra w kuchni jak w ukropie już mi się nie chce piec jak nie sprzedam wszystkiego to już koniec basta nie jadę więcej.... Wycignelam na jutro mielone zrobię pulpety w sosie wręczenie zmusilam się aby dokupić detale na ten obiad bo gotować to nie za bardzo ale jeść coś trzeba więc myślę na dwa dni będę mieć spokój......
Dominika_92
Który masz tc? Różnice między wymiarami poszczególnych części ciała? Czy że ogólnie małe dziecię?
Brzuszek i nóżki tydzień do tyłu, a główka o tydzień większa. Waga tez nie duża 1561g w 31 tygodniu
18grudzien
Dominika_92
Kiedy masz to usg? A z szyjka co ? Bardzo skrócona ? Ile masz tyg? Będzie dobrze. Trzymam kciuki. Nie zamartwiaj się.
Za tydzień, tak żeby było 2 tygodnie miedzy dwoma usg. Wtedy będzie lepiej widać czy coś się zmienia. Szyjka zamknięta i wszystko byłoby z nią ok gdyby się nie skracala. Obecnie 32 tydzień, a szyjka ok 2cm
kasiaczek89pl
Oj ja nie powinnam narzekac. Tak długo się staraliśmy, tyle czasu przeryczalam, że nie potrafię zajść w ciążę, a teraz marudzę bo mi stopa spuchła. Mięczak.
Każdemu wolno. Nawet jeżeli długo się starałas to przecież nie znaczy ze nie możesz ...
18grudzien
Ale z tymi pomiarami tak starsza na połówkowym mi główka wyszła większa ale lekarka sama powiedziała żeby nie patrzeć na ten pomiar bo ona mocno naciskala aby było dobrze widać, lekarze tak straszą może jeszcze idź gdzie indziej na usg ale nic nie mów lekarzowi zobaczysz co powie i nie martw się na zapasBrzuszek i nóżki tydzień do tyłu, a główka o tydzień większa. Waga tez nie duża 1561g w 31 tygodniu
kasiaczek89pl
Zdołuję was stopkami:
Zobacz załącznik 882171
A u nas było bardzo nie romantycznie. Na zasadzie bzyknij i daj mi spokój... zarobiona byłam a ten marudził... i do stycznia przez myśl mimo objawów mi nie przeszło że to ciąża...
He he no ja na wigilii mówię ze pic nie będę wina bo będziemy dziecko robić. Ale chyba właśnie w któryś dzień świat po winku to było.
reklama
18grudzien
Ciekawe co u Marylin Monroe???