Ja o sądzę że u mnie to nie sikanie na czas tak rewelacyjnie wpływa na nerki...Niby trzeba bo nery itd. Z drugiej strony lepiej unikać wysiłku. No i bęben boli przy wstawaniu. Nadal jestem głodna
reklama
Adell1994
Fanka BB :)
To ja identycznie sandały to mam nawet 35Też mam 164 cm i but 36 czasami z dodatkową wkładką
Ja to mam 175 a stopę 38 rozmiarO kurne , to Twoja 13 latka jest mojego wzrostu i ma stopę większą o 3 rozmiary
helenka_22
Bo my...ten stary dobry sort urodzony w latach 80-00 to mamy normalne rozmiary...
A te późniejsze już na kurach hormonalnie chodowanych....to i nogi rosną i wysokie są....
Niestety
Pamiętam jak do komunii szlam i mama mi lakierki kupowała....
25 rozmiar
jak byk pamiętam.na palcach srebrna nitką były wyszywane kwiatki....
A te późniejsze już na kurach hormonalnie chodowanych....to i nogi rosną i wysokie są....
Niestety
25 rozmiar
Ja pamiętam jeszcze jak rano chłopi wymieniali butelki po mleku i lub śmietanie na pełne i w całym bloku cuchnęło gotowanym mlekiem bo by się zsiadło inaczej...Bo my...ten stary dobry sort urodzony w latach 80-00 to mamy normalne rozmiary...
Niestety
25 rozmiar
kasiaczek89pl
Weszłam z ciekawości i ile tam jest pięknych rzeczy A już dzisiaj rano postanowiłam że nic więcej nie kupuje
No fajne fajne. Ja kupowałam akurat to co potrzebne najbardziej i jakieś pieluchy tetrowe. Ale ogólnie dużo fajnych rzeczy.
helenka_22
To ja jeździłam z dziadkiem po siano.fura z konikiemJa pamiętam jeszcze jak rano chłopi wymieniali butelki po mleku i lub śmietanie na pełne i w całym bloku cuchnęło gotowanym mlekiem bo by się zsiadło inaczej...
I po słomę
Zbieraliśmy ziemniaki w koszyki.
Sądziliśmy też ręcznie
kasiaczek89pl
Ja o sądzę że u mnie to nie sikanie na czas tak rewelacyjnie wpływa na nerki...
Ironicznie ...? kurde to trza cos wymyślić jakiś system odpływów sikaniowych czy coś.
reklama
kasiaczek89pl
Mi też się tak nie chce wstawać na siku, a przy tych upałach staram się pić dużo i niestety inaczej się nie da . A u mnie jeszcze żeby się dostać do łazienki trzeba pokonać schody .
W ogóle poszłam zebrać fasolkę do obiadu na jutro i maliny i taki skurcz mnie złapał że musiałam się położyć . A z torbą do szpitala jestem w lesie
Mi pierwsze co jak się dowiedziałam ze zaszłam to chłop wyczarował sikalnie na pietrze tez. Mamuśka no to jak ? Powoli szykuj ...