reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mi jeden powiedział ze magneB6 to se mogę w ... włożyć. Znaczy nie jeden tylko kilku ale ten to tak dosadnie. Każdy mówi żeby asmag forte brać i to nawet 3*2 . Jak miałam magneB6 to po kilku dniach brania właśnie to wróciło to twardnienie. Czasem se wezme zamiast asmag ze względu na ta b6 albo magnez z potasem ale tez doraźnie . Tak z jedna dziennie czy na dwa dni. Wtedy nie łykam jednego asmag tylko właśnie magneB6 albo magnez z potasem.
Ja biorę zwykły asmag. Ale póki co tylko wieczorem mam problem z drętwiejącymi łydkami i własnie wtedy kiedy zaczyna boleć biorę 2 tabletki na raz. Taka dawka poki co mi starczy.

A ja to zmioczana dziewucha jestem i tylko ziemniaki mi w głowie :) a młode tak maja kręcą się póki nie chcesz nagrać albo pokazać komuś.
Wczoraj pokazywałam synom jak na Mikołaja działa muzyka. Ale mieli radochę jak zaczął mi brzuch falować jak szalony a dziś opowiadałam mężowi i nie wierzył póki nie pokazałam mu. Niestety mam muzę i kamerę w tel. i jednocześnie nie da rady tego ogarnąć by i Wam pokazać...

Ja jutro jak sloneczko to na basen potem idę na jakieś szaleństwa :D tzn nacieszyć oko :-D poogladam sobie te wszystkie najnowsze wozki foteliki hehh
stare ferrari dalam kumpeli i chyba sprzedała wiec poszukam ...i pewnie skończy się i tak na używanym jak zobaczę ceny
Ładne są te bebbeto gondole ale jak z jakością? Ktoś poleci jakąś tanią ale porządną i lekką furę ?

Ja tez poki co nie mam podstaw wyprawki: ani lozeczka czy tez kosza, ani komody na rzeczy a to co mam to zwalone na jedna kupke na jedynej wolnej w domu polce. Mi sie syndrom wicia gniazda wlaczyl, ale zdrowie nie pozwala na latanie po sklepach :( a wyjatkowo mam potrzebe, bo jak wozek ogarnac bez sprobowania?

Ja tez poki co nie mam podstaw wyprawki: ani lozeczka czy tez kosza, ani komody na rzeczy a to co mam to zwalone na jedna kupke na jedynej wolnej w domu polce. Mi sie syndrom wicia gniazda wlaczyl, ale zdrowie nie pozwala na latanie po sklepach :( a wyjatkowo mam potrzebe, bo jak wozek ogarnac bez sprobowania?
Mnie się w obu ciążach pi 30tc grubo włączył więc jeszcze mam czas...
W ogóle wydaje mi się że mam zbyt wiele bieżących spraw na głowie a te ciążowo-porodowo-noworodkowe wydają się być b.odległe... Może obudzę się z ręką w nocniku... trudno. Nie mieszkam na bezludnej wyspie więc kiedyś i tym się zajmę...

reklama
Kupić kilka ;)

Do góry