reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mi jeden powiedział ze magneB6 to se mogę w ... włożyć. Znaczy nie jeden tylko kilku ale ten to tak dosadnie. Każdy mówi żeby asmag forte brać i to nawet 3*2 . Jak miałam magneB6 to po kilku dniach brania właśnie to wróciło to twardnienie. Czasem se wezme zamiast asmag ze względu na ta b6 albo magnez z potasem ale tez doraźnie . Tak z jedna dziennie czy na dwa dni. Wtedy nie łykam jednego asmag tylko właśnie magneB6 albo magnez z potasem.
Ja biorę zwykły asmag. Ale póki co tylko wieczorem mam problem z drętwiejącymi łydkami i własnie wtedy kiedy zaczyna boleć biorę 2 tabletki na raz. Taka dawka poki co mi starczy.

A ja to zmioczana dziewucha jestem i tylko ziemniaki mi w głowie :) a młode tak maja kręcą się póki nie chcesz nagrać albo pokazać komuś.
Wczoraj pokazywałam synom jak na Mikołaja działa muzyka. Ale mieli radochę jak zaczął mi brzuch falować jak szalony a dziś opowiadałam mężowi i nie wierzył póki nie pokazałam mu. Niestety mam muzę i kamerę w tel. i jednocześnie nie da rady tego ogarnąć by i Wam pokazać...

Ja jutro jak sloneczko to na basen potem idę na jakieś szaleństwa :D tzn nacieszyć oko :-D poogladam sobie te wszystkie najnowsze wozki foteliki hehh
stare ferrari dalam kumpeli i chyba sprzedała wiec poszukam ...i pewnie skończy się i tak na używanym jak zobaczę ceny
Ładne są te bebbeto gondole ale jak z jakością? Ktoś poleci jakąś tanią ale porządną i lekką furę ?

Ja tez poki co nie mam podstaw wyprawki: ani lozeczka czy tez kosza, ani komody na rzeczy a to co mam to zwalone na jedna kupke na jedynej wolnej w domu polce. Mi sie syndrom wicia gniazda wlaczyl, ale zdrowie nie pozwala na latanie po sklepach :( a wyjatkowo mam potrzebe, bo jak wozek ogarnac bez sprobowania?

Ja tez poki co nie mam podstaw wyprawki: ani lozeczka czy tez kosza, ani komody na rzeczy a to co mam to zwalone na jedna kupke na jedynej wolnej w domu polce. Mi sie syndrom wicia gniazda wlaczyl, ale zdrowie nie pozwala na latanie po sklepach :( a wyjatkowo mam potrzebe, bo jak wozek ogarnac bez sprobowania?
Mnie się w obu ciążach pi 30tc grubo włączył więc jeszcze mam czas...
W ogóle wydaje mi się że mam zbyt wiele bieżących spraw na głowie a te ciążowo-porodowo-noworodkowe wydają się być b.odległe... Może obudzę się z ręką w nocniku... trudno. Nie mieszkam na bezludnej wyspie więc kiedyś i tym się zajmę...

reklama
Kupić kilka ;)

Do góry