reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
ja rodziłam w Bielańskim i więcej już nie chcę :) teraz w instytucie matki i dziecka.
Ja już po wizycie, wszystko ok tylko glukoza jakoś dziwnie mi wyszła: na czczo 84, po 1 h 108, po 2 h 131. Lekarz powiedział, że chyba pomylili kolejność z tymi po 1 h i po 2 h. A jak zapytałam co jeżeli nie pomylili i tak mi wyszedł wynik, to powiedział, że i tak jest w normie. Ale w sumie dziwne, że po dwóch h mam więcej niż po 1...
Grunt że norma

Martwie sie moja kruszynka tak bardzo chcialabym zeby byla zdrowa :sad: mialam dzis ustalone usg prenatalne wszystko powiedzial lekarz ze w porzadku serce 140ud.na min ale jakos tak inaczej bilo nie bylo rowne Tak jak zawsze jak poviag tylko zwolnilo potem znowu szybko i znowu powoli bardzo :'( martwie soe strasznie o moja Malutka. Lekarz powiedzial ze szalala i dlatego ze wszystko ok. Czy tez tak mialyscie?:sad:

Na pewno. Nie martw się. Po prostu oddalają się od urządzenia przełożonego do brzucha. 140 to idealny wynik

A do mojej gin juz nie pojde bo ona idzie na urlop zdrowotny ..na dlugo.. a do drugiej lekarki mnie nie chcialy zapisac ze mqm czekac ponad miesiac i moze da skierowanie na TSH wiec znalazlam juz innego lekarza i bede chodzic prywatnie taka Polska

No co Ty. Musza cię przyjąć. Jest taka ustawa że jak przychodzisz do lekarza mają 7 dni na załatwienie ci wizyty.
Ja dzisiaj poszłam zapisać męża do laryngologa (miałam skierowanie) i pani od razu czy jestem w ciąży bo jak tak to ma 7 dni, mowie jej zw skierowanie na meza, ale może da się coś przyspieszyć i znalazła mi wizytę na jutro. Powiedziałam mężowi że córka mu załatwiła.

A wiecie dzis bylam w lidlu i mialam swoj pierwszy raz jako ciezarowka :-p jedna kasa dluga kolejka otwieraja druga kase nk tk ide a tu bach przed moj koszyk zastawila mi droge babka o szalonym spojrz3niu:szok: no tk grzecznie poczekalam zeby sie tam dogrzebala i wyciqgala te swoje makarony i pierogi a jej corka st9j Mamo Pusc Pania Pani jest w ciazy!!:-p hehhh hhe mowie ze spokojnie ze dziekuje na co Mama do tej corki : ale ja sie spiesze hahhhhhahha

Bez komentarza.. mnie we wtorek w Lidlu 2 razy pani ekspedientka do dodatkowej kasy zaprosiła z komentarzem że pani w ciąży..

A ja aż boję się o tym głośno pisać, ale wszystko wskazuje na to, że od wczorajszego popołudnia czuję ruchy malutkiej. Z wrażenia aż zaczęłam myśleć o sobie w liczbie mnogiej.
Super teraz będziesz spokojniejsza jak dzidzi zacznie fikac dzięki temu czas do następnej wizyty lekarskiej aż tak mi się nie dłuży

reklama
Ja od dziś zaczynam 22tc fajnie lekarz za tydzień i napewno dostanę zlecenie tej glukozy o której tak piszecie hi hi jakoś dam rady ale cytryne wezmę ze sobą a co...... Leje jak cholera, nasprzatalam się, obiad podszykowany, zjadłam kawałek serniczka i w sumie nudzę się już odbiorę dziś dzieci wcześniej.... Miałam nic nie kupować ale korcilo mnie więc kupiłam taka gąbke co kładzie się dziecko w wanience do kąpieli chociaż na sam początek bo wanienke mam bez profilu, a w linku macie dwa rampersy kupiłam dla mojej siostry przyjeżdża za tydzień z synkiem

Załączniki

• DSC_1651.JPG
    DSC_1651.JPG
    2,1 MB · Wyświetleń: 66
Do góry