reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Hahah przepraszam. No zdarza sie :) ja mialam problem z duphastonem jak zaczęłam brac. Bylam pewna ze on dopochowowy jest wiec zadwolona ide do lazienki. Otwieram pudelko i patrze a ta tableteczka taka mala...i zonk ze jak tam takie cos wsadzic male...dopiero wzielam ulotkę i zaczelam sie smiac..:p bo jakbym nie przeczytała to bym zaaplikowala :D

A ja przez przypadek. Położyłam koło łóżka na chusteczce tabletkę bo mi się coś przypomniało i poleciałam do młodych, wracam z piciem w ręce , leży tabletka to hops do buzi. A potem se myśle czy ja se ta luteinę wsadziłam czy nie. I szok bo zjadłam :)

Tylko że jestem taka zestresowana już że boje się jechać autem. Jeszcze mam trochę zepsute i może mi stanąć tam i nie bd miała jak wrócić a 20 km ponad mam do szpitala.
Rozumiem. W takim razie mam nadzieję, że ten ból to był tylko głupi fałszywy alarm i można o nim zapomnieć!

Czyli nie tylko mnie tak wysypało? Na plecach mam masę potówek, pojęcia nie mam jak się tego pozbyć. A jeszcze jak na złość plecy to nie czesc ciała gdzie latwo się sięga żeby ją porządnie odkazić i nasmarować czymś na krosty... Co za złośliwość. Twarz - odpukać - już jako tako ogarnęłam, ale te plecy to koszmar. A i dekolt wygląda nie najlepiej ale wydaje mi się, że to akurat przez nacieranie się bio oilem...

Rozumiem. W takim razie mam nadzieję, że ten ból to był tylko głupi fałszywy alarm i można o nim zapomnieć!

Czyli nie tylko mnie tak wysypało? Na plecach mam masę potówek, pojęcia nie mam jak się tego pozbyć. A jeszcze jak na złość plecy to nie czesc ciała gdzie latwo się sięga żeby ją porządnie odkazić i nasmarować czymś na krosty... Co za złośliwość. Twarz - odpukać - już jako tako ogarnęłam, ale te plecy to koszmar. A i dekolt wygląda nie najlepiej ale wydaje mi się, że to akurat przez nacieranie się bio oilem...

Trzeba kogoś wykorzystać :) a jakbyś psikala octeniseptem ? Jest w sprayu wiec łatwiej sobie poradzić a ma działanie odkażające

Hej a czym ty .odkazasz te plecy ? Bo ma mam krostki na brzuchu i teraz nie wiem czy mogę je czymś posmarować i odkazic ja nie wiem też nie miały gdzie wyskoczyć tylko na moim brzuszku. .
Nie jesteś sama to Cię zapewniam

reklama
Do góry