kasiaczek89pl
Fanka BB :)
@kasiaczek89pl spokojnie. To czysty progesteron. Zaliczone. Nic się nie stanie. Ale lepiej się wchłania dołem.
Tak myślałam właśnie. Dzięki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@kasiaczek89pl spokojnie. To czysty progesteron. Zaliczone. Nic się nie stanie. Ale lepiej się wchłania dołem.
Hahah przepraszam. No zdarza sie ja mialam problem z duphastonem jak zaczęłam brac. Bylam pewna ze on dopochowowy jest wiec zadwolona ide do lazienki. Otwieram pudelko i patrze a ta tableteczka taka mala...i zonk ze jak tam takie cos wsadzic male...dopiero wzielam ulotkę i zaczelam sie smiac.. bo jakbym nie przeczytała to bym zaaplikowala
Kurczę, @kasiaczek89pl no taka okazja, taka okazja...eh... na zmarnowanie poszła.
Mi jeszcze włosy strasznie na brzuszku zaczęły rosnąć rozumiem jakby zblizala się zima a tu kurcze lato [emoji16]
Rozumiem. W takim razie mam nadzieję, że ten ból to był tylko głupi fałszywy alarm i można o nim zapomnieć!Tylko że jestem taka zestresowana już że boje się jechać autem. Jeszcze mam trochę zepsute i może mi stanąć tam i nie bd miała jak wrócić a 20 km ponad mam do szpitala.
Rozumiem. W takim razie mam nadzieję, że ten ból to był tylko głupi fałszywy alarm i można o nim zapomnieć!
Czyli nie tylko mnie tak wysypało? Na plecach mam masę potówek, pojęcia nie mam jak się tego pozbyć. A jeszcze jak na złość plecy to nie czesc ciała gdzie latwo się sięga żeby ją porządnie odkazić i nasmarować czymś na krosty... Co za złośliwość. Twarz - odpukać - już jako tako ogarnęłam, ale te plecy to koszmar. A i dekolt wygląda nie najlepiej ale wydaje mi się, że to akurat przez nacieranie się bio oilem...
Rozumiem. W takim razie mam nadzieję, że ten ból to był tylko głupi fałszywy alarm i można o nim zapomnieć!
Czyli nie tylko mnie tak wysypało? Na plecach mam masę potówek, pojęcia nie mam jak się tego pozbyć. A jeszcze jak na złość plecy to nie czesc ciała gdzie latwo się sięga żeby ją porządnie odkazić i nasmarować czymś na krosty... Co za złośliwość. Twarz - odpukać - już jako tako ogarnęłam, ale te plecy to koszmar. A i dekolt wygląda nie najlepiej ale wydaje mi się, że to akurat przez nacieranie się bio oilem...
Ja podejrzewam że to może być moje atopowe zapalenie skóry dwa lata przed ciążą je wyleczyłam