Ja tez nie mam mdlosci tzn takich na wymioty. Bo ogolnie to odczuwam takie slabosci, hmm nie wiem jak to ujac, ze slabo mi sie robi. Dzis mialam spokojniej bo przelezalam wiekszosc dnia.U mnie każda ciąża inna! Teraz nie mam żadnych objawów. Zupełnie nic. Nawet mdłości za bardzo.
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
reklama
ZOOska
Fanka BB :)
Ha widzisz.. dobrze ze tu sie mamy ja juz wlozylam i leze.. A jutro egzamin ale sciagi przygotowaneAnik właśnie mi przypomniałas ze nie wlozylam luteiny
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
No wiem ale zas sie glupot naczytalam w necie.. Wiecie jak to jest:/.. Choc ja uwazam ze te plamienie bylo spowodowane brakiem luteiny..
ZOOska
marta8989
Jak gin mówi, że ok, to ok. Przy poronieniu leci żywa krew.Ja mialam w stoliku nocnym.. Dlatego nie zawsze pamietalam. Przelozylam ja sobie do lazienki. Myslisz ze takim plamieniem nie zaszkodzilam malenstwu? Niby gadalam z lekarka, ale sama wiesz.. Juz znow mnie korci leciec na bete zobaczyc czy rosnie.. Ehh:/ chyba z takiego malego plamienia to nie poronilam nie? Gin powiedziala ze jak minelo to ok.
Który to tc u Ciebie?Marta mnie tez piersi jyz tak nie bola jak na poczatku. Jak ucisne lub gdzies przygniote to zaboli ale nie tak jak bylo wczesniej.
Poziomka mialam leciec do NL na poczatku lutego ale jednak sie boje w 1 trymestrze. Jezeli warunkj pogodowe sie poprawia to wezme tate na drugiego kierowce i pojedziemy autem .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym nie miała od początku żadnych objawów, to chyba bym się aż tak nie martwiła. Ale jak miałam, a już nie mam, to już myślę co jest.U mnie każda ciąża inna! Teraz nie mam żadnych objawów. Zupełnie nic. Nawet mdłości za bardzo.
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
ZOOska
NeSSi
Moderatorka
Nie prawda ... ja miałam poronienie chybione -zatrzymane i tylko plamiłam.Przy poronieniu leci żywa krew.
Ale ja plamiłam pomimo brania dupka ... to było nie do zatrzymania.
NeSSi
Moderatorka
Dobranoc i ja się zmywam ...pojadłam, popiłam i idę spać ...
reklama
oka_w
Zaangażowana w BB
Nie ma za co. Olu ja to przerabiałam wczoraj te panicznie strach ja wręcz w paranoję popadlam. A potem ( w dużej mierze dzięki dziewczyną ) zaczęłam myśleć racjonalnie.
Popatrz ja biorę antybiotyk tez jestem po poronieniu i tez się martwię bo teraz cała organogeneza powstaje a ja co?biorę antybiotyk ! Mogłabym naprawdę jeszcze bardziej się stresować że np organy się nie wytwarza a jeśli to źle itp ale naprawdę się staram myśleć pozytywnie. Dla mnie teraz najważniejsze jest dorwać do 20.01
Staraj się nie zamawiać znajdź pozytywy.
Mądra z Ciebie kobieta!
Ola