reklama
Tulka
Fanka BB :)
U nas dzis pizdzi jak na uralu, wiec nie wychodzimy dzis z Mikim na spacerek. Siedzimy sobie w domku. Nie jest zle nawet duzo nie marudzi i troche pospal w lezaczku. Udalo mi sie zrobic pranie i ugotowac pomidorowke. Teraz tez podsypia ale na czuja z jednym okiem uchylonym. Pepek juz prawie nam odpadl trzyma sie doslownie na wlosku.
Tulka
Kaha super zazdraszczam Moj w dzien nigdy nie pospi dluzej niz 2 i pol godz. I to tylko na mnie tyle spi. W lezaczku godx do poltorej a w lozeczku w dzien wogole nie chce spac. Gdyby moj sobie tylko jedna taka drzemke trzasnal dziennie to bym byla przeszczesliwa i jeszcze sama drzemke zdazylabym sobie strzelic
1985nelia2
heja laski slłuchajcie wyczytałam w książeczce zdrowia małego że wizyta patronażowa lekarza pediatry powinna się odbyć w ciągu pierwszych dwóch tyg życia dziecka a w szpitalu nikt nic nie mówił że mam się teraz zgłosić z nim do lekarza, więc jak to jest?? jest to obowiązkowe czy nie ?? powiedzieli mi tylko że za 6 tyg mamy szczepienie a za 8 tyg mam się zgłosić po skierowanie na badanie bioderek ehh chyba zadzwonie do położnej i zapytam
Olasec
1985natalia2 a w karcie wpisowe ze szpitala nie masz napisane. Mi napisali, że wizyta w ciągu 3-5 dni. Teraz będę się umawiać na kolejną bo szczepienia się zbliżają.
Natalia, my tez mielismy w wypisie ze w ciagu 3-5 dni wizyta u pediatry. W sumie idziemy dopiero dzis, chociaz 5 dni od wypisu minelo w poniedzialek. Ale to z winy rejestratorki bo nas zle zapisala i we wtorek rano dzwonila ze przenosi nam wizyte na dzis.
Martwie sie bo maly jest zolty na buzce.... Nie chce zeby znowu go kluli albo, co gorsze, probowali polozyc do szpitala.....
Martwie sie bo maly jest zolty na buzce.... Nie chce zeby znowu go kluli albo, co gorsze, probowali polozyc do szpitala.....
1985nelia2
ja nie miałam zaleconej wizyty ale poszliśmy dziś bo oczko małeu ropieje i rumianek nie pomagał wiec poszliśmy i dostalismy kropelki, ustaliliśy termin szczepienia i zapisaliśmy się na badanie bioderek. Pani dr powiedziała że żadnych zastrzeżeń do niego nie ma, ładnie przybiera i wsio git
reklama
Tulka
U nas dzis ciezki dzien. Mlody od 7 prAktycznie nie spal do 18. Zasypial mi na recach a jak chcialam go pdlozyc od razu sie wybudzal. Dodatkowo marudzil. Ale teraz spi jak aniolek. Zobaczymy jaka noc nas czeka ale mysle ze skoro caly dzien nie spal to noc powinna byc oki.
Ja wizyte mialam miec j pediatry po msiacu zycia ale przedwczoraj p. Dr sama nas odwiedzila wiec juz nie ide. Na bioderkach bylismy 1.10. Teraz czeka nas szczepienie ale to az 27. Dziewczyny pielu****ecie podwojnie?
Ja wizyte mialam miec j pediatry po msiacu zycia ale przedwczoraj p. Dr sama nas odwiedzila wiec juz nie ide. Na bioderkach bylismy 1.10. Teraz czeka nas szczepienie ale to az 27. Dziewczyny pielu****ecie podwojnie?