reklama
Ulcia powiem Ci szczerze ze ja prrzewijam po jedzeniu bo moj okropnie wiszczy jak jest głodny . I w tym wypadku zdarza sie ze uleje raz na tydzien. Ale z tego co mi koleezanki mowiily o swoicch dzieciach ktore ulewaly to prrzewijaly przed karmieniem aa pozniej z kupa lezalo dziecko z godZinę. Az pokarm sie ulozy
Cześć Dziewczyny.
Moja Basia ulewa bardzo rzadko wiec Wam za bardzo nie pomogę. Ulica może spróbuj odczekać 15-30 minut po jedzeniu.
Maggie pytałaś o wiązanie. Mi udaje sie wiązać kieszonkę. Nauczyłam sie na YouTube. Dzis miałam iść na szkolenie z wiązania ale mój M. pojechał pływać na kite i nie mam z kim dostawić starszaka. Ehh
Miłego dnia. Trzymajcie za mnie kciuki bo idziemy na kontrole bioderek.
Moja Basia ulewa bardzo rzadko wiec Wam za bardzo nie pomogę. Ulica może spróbuj odczekać 15-30 minut po jedzeniu.
Maggie pytałaś o wiązanie. Mi udaje sie wiązać kieszonkę. Nauczyłam sie na YouTube. Dzis miałam iść na szkolenie z wiązania ale mój M. pojechał pływać na kite i nie mam z kim dostawić starszaka. Ehh
Miłego dnia. Trzymajcie za mnie kciuki bo idziemy na kontrole bioderek.
Lady Agnes
Fanka BB :)
Czy wasze dzieciaczki tez ulewaja ? bo mój pomimo ze mu sie odbije 2 razy to ulewa pózniej. Najgorzej jest jak go nakarmię a on zrobi kupę i trzeba przewinąć to zaraz mu sie ulewa bardzo.
Mój mały tez bardzo ulewal, teraz juz trochę mniej, podobno to normalne bo jakaś zastawka się nie domyka jeszcze i jak mały leży to mleczko się cofa. Ja po odbiciu przytrzymuje jeszcze kilka minut w pionie i dopiero odkładam to teraz mniej ulewa. A jak zrobi kupę to cóż, trzeba przewijać, no i ulewa wtedy często... ale w kupie leżał nie będzie
Ivon kciuki za bioderka &&&&
Mój synek dziś tak ładnie spał ze pierwszy raz jestem wyspana. Karmilismy się o 21, 3 i 7 a pomiędzy grzecznie spał...jak nigdy zwykle wstajemy co 3 godziny. Za to od rana mamy szał, płacz, marudzenie... a pogoda ****owa nie ma nawet jak na spacer wyjść :-/
Hej moj Synek tez ulewa duzo,ale tez duzo je,mamy taki schemat piers,pielucha druga piers,przewijanie przed nie wchodzi w gre bo moze byc nerwowo. Corka ulewala tak do ok.6mies. Trzeba po prostu przeczekac,jesli dziecko przy tym nie placze to nic sie nie dzieje i samo przejdzie-trzeba miec tylko dobra pralke hihih..
Ja dzisiaj mialam wizyte i niby wszystko super moge juz wszystko,tyle ze wciaz jeszcze krwawie,ale babka mowila ze przy karmieniu piersia i po cesarce mozna krwawic dluzej. No i zmeczona jestem caly czas;/
Ja dzisiaj mialam wizyte i niby wszystko super moge juz wszystko,tyle ze wciaz jeszcze krwawie,ale babka mowila ze przy karmieniu piersia i po cesarce mozna krwawic dluzej. No i zmeczona jestem caly czas;/
reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Pycia czkawka to tez nasza zmora... ile razy już małego wybudziła w nocy ze snu...
Doris ja też zmęczona jestem ciągle myślałam że może mam anemię ale zrobiłam badania i wszystko ok. To chyba z niewyspania u mnie. Zrób sobie morfologie bo po cc i z dlugim krwawieniem możesz mieć niskie żelazo i dlatego być zmęczona...
Doris ja też zmęczona jestem ciągle myślałam że może mam anemię ale zrobiłam badania i wszystko ok. To chyba z niewyspania u mnie. Zrób sobie morfologie bo po cc i z dlugim krwawieniem możesz mieć niskie żelazo i dlatego być zmęczona...