reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Doris ja też myślę nad antykoncepcją tabletek nie chce bo brałam i zaczęły mi się robić po nich pajączki, miałam potworne bóle głowy itd.
Jakoś spirala mnie trochę przeraża może dlatego jak sobie pomyslę ze były przypadki że mimo spirali zachodziły kobiety w ciążę
Jest jeszcze wazektomia dla męża

Kaha trzymam kciuki za cycowanie :-)

reklama
Hehe, a u mnie nie wchodzą w grę tabsy ze względu na cholestazę w pierwszej ciąży, a co do spirali, to ja byłam w pierwszej ciąży, to chodziła ze mną na wizyty laska ze spiralą- w ciąży :D nie ma 100% metody

Laski a jak radzicie sobie z kółkami?moj maly chyba je ma no czasem tak krzyczy i marudzi że kilka godzin z nim walczę żeby usnął? A jak zaśnie to za godzinę znowu się budzi ehh...co do anty to ja polecam nuvaring poczytajcie w necie stosowana u mnie kilka miesięcy i super działa a po pierwszym miesiącu zero efektów ubocznych i nie trzeba pamiętać jak o tabsach

Natalia a karmisz piersią? my mieliśmy kolki ale przeszły gdy przesatałam jeść arbuza i słodycze i problemy się skończyły.
Ogólnie nie pomagalo nic... dopiero zmiana diety

U nas szał :) czas leci jak szalony. Jak nie z jednym to z drugim jest co robić :) ale szczęśliwa jestem mimo wszystko :)
jedyne co to strasznie mało śpi w dzień bo starszak to bardzo dużo spał..

A jak u was?
Kaha jak po CC się czujesz?? jak radzisz sobie ze spacerami i wózkiem jak nie ma M?

Pycia czemu sie dokarmiacie?

1985natalia u mnie kolek brak poki co:-) slyszalam o tym krazku, tez to rozwazalam :-)

Koltunek z dwojka na pewno masz wesolo:-) ale za to podwojne szczescie:-)
Powoli doszlam do siebie. Blizna sie goi zrobily sie zgrubienia smaruje mascia. Co do spacerow..z 1 pietra najpierw stelaz sprowadzam potem Jasia w gondoli wiec jakiea 7-8kg. Musze dawac rade.. zakupow nie robie zeby juz ich nie wnosic.. mam nadzieje ze sie nic nie porozchodzi. A Ty doszlas do siebie w pelni??

Mała bardzo często pije pod wieczór potrafi co 20 minut domagac0się o pierś, a piersi puste laktatorem ręcznym ściągam tez pokarm żeby pobudzić laktacje. Mała nie lubi prawej piersi wolniej z niej leci przez co denerwuje się i krzyczy. Kupujemy nestle nan pro żadnej wysypki nie dostała to zostajemy juz do końca przy tej marce . Malutka coś przestawiła się na inny czas i zasypia ok 1 chodze jak zombie.

reklama
Do góry