reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
czesc dziewczyny:) widze, że tutaj coraz wiecej dzieciaczków nam się pojawia:) a ja czekam i czekam :( dzisiaj mam wizyte, bo w koncu moja pani doktor wróciła z urlopu:)

Jestem po zapisie ktg mała spala z laska 5 ruchów zrobiła :p ale wszystko w normie skurczy brak czyli pewnie pochodzę jeszcze w dwupaku.

Ivon gratuluje!!!
Olasec czekamy na wieści!!
Tulka trzymaj się
czekamy na wieści :)

u nas ok, brzuch już nie boli tylko blizna ciągnie jeszcze ale to pewnie jeszcze trochę potrwa zanim będzie lepiej. Synek jest grzeczny bardzo, nie mogę narzekać je dużo bo co ok. godzinę ssie cyca i tak cała dobę. Wieć większość dnia karmie .. ale mało płacze jest słodki. Mąż mi pomaga dużo i starszak też się stara więć dajemy radę. Wczoraj Stukneło nam 2 tygodnie i z tej okazji synkowi odpadł pępek :)

Pozdrawiam Was ciepło

Olasec, punktualny Michalek :) czekam na wiesci :)

Tulka, mam nadzieje ze u Ciebie tez sie rozkreci :)

Zimno, pada, nosa sie nie chce spod koldry wystawic. Jas mnie obudzil a teraz sam zasnal.... Leniwiec mnie zlapal i caly czas bym spala. Zwlaszcza ze mnie chorobsko dopadlo....

Olasec kciuki za Was :) oby szybko i bez bolu:-)

Tulka niech sie u Ciebie rozkreci:-):-)

Ananka duzo zdrowia:-):-)

Pycia17 ale my biedne z tym czekaniem..tez mam dosc..

Ewka powodzenia na.wizycie i daj znac po:-)

Ja tez dzisiaj mam wizyte,zobaczymy co sie wydarzy:-)

Tulka noo może się rozkreci? Jeśli nie to po trzech dniach pewnie wypuszcza Cię do domu
Ola trzymam kciuki oby szybko poszło :)

A ja się zastanawiam wczoraj cały dzień skurcze ale mega nieregularne i też nie wiem bo tak mnie przeczyscilo ze szok... I jestem ciekawa czy to objawy przed porodem czy wyszło mi uczulenie na mleko którego całą ciążę praktycznie w ogóle nie piłam bo zawsze po nim mnie mdlilo. A wczoraj całą szklankę wyczyscilam. Ech za dwa dni termin a tu nic rany jak ja bym chciała być już po :((

reklama
No faktycznie dziś dzień porodowo-wizytowy :)

Kaha, Ewka, kciuki za wasze wizyty &&&& dajcie znać po ;)

Faktycznie Anula coś się nie odzywa, pewnie mała Ala zajmuje jej cały wolny czas :)

Ja dziś zaczynam 40 tydzień, nie spodziewałam się ze do trwam tak daleko a tu na poród póki co się nie zanosi... dziś byłam na ostatnich badaniach morfologia i mocz, ciekawe jak tam wyniki, pewnie będą po 14... a jutro rano ktg.

Ivon ja się Basi nie dziwie, taka pogoda to i ja przysypiam...

Matosia, może i po mleku, ale może się organizm oczyszcza wiec miej się na baczności ;-)

Do góry