reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Pycia imprezka fajna się udała, mały zadowolony

Jolka gratuluję synusia !!!

Ivon gratuluję Basi, super :-) mój synuś też z 6 września :-) poród ekspresowy

Olasec trzymam kciuki za szybką akcję

reklama
Ivon ogromne gratulacje !!!!!! :) odpoczywajcie i cieszcie sie sobą :)

Ewkaa, kaha,otokika dzieki dziewczyny, wiem ze powinnam spiąć dupsko i nie narzekać ale poprostu juz ciąża tak dała minę tyłek Ze chciałabym wreszcie zacząć normalnie funkcjonować - a jestem takim typem ze wszędzie mnie zawsze pełno ;)

czekamy na dalsze bejbikowe newsy :)

Ivon ogromne gratulacje!!!

Motylek współczuję tych boli, ale jeszcze tylko chwilka i będziesz jak nowonarodzona :)
a możesz napisać jaki ten krem do depilacji uzylas? Bo ja też zaczynam nad tym myśleć, mam już dość maszynki...

Tulka, może się akcja rozkręci i skurcze się wydłuża :)

Olasec, może wkrótce się rozkręci :)

Ciekawe jak tam Milusia...

Lady Agnes mam taki z Eveline w różowym opakowaniu - ultradelikatny do pach, bikini i rak. Na prawdę polecam i teraz pukam sie w głowę ze tak późno na ten pomysł wpadłam. Skorka delikatna, gładka i niepozacinana:)

Dziewczyny mam skurcze co6 min. Trwaja min 40s. Nie przeszlo po prysznicu. Sa bolesne, ale nie tak bardzo jak myslalam. Jechac na ip?

Jak co 6minit to ja bym jechała. Tak mówiła moja położna i w szkole rodzenia tak samo. Mówili że jak coś 5-6 minut to jechać, wcześniej nie ma sensu.

Milusia - u mnie dzień jak codzień, twardnieje macica co jakiś czas, boli jak na okres praktycznie non stop. Póki co nic się nie zapowiada, więc chyba wytrwam do czwartku.
A u Ciebie? Ruszyło coś?

Ivon - gratulacje! Szybkiego powrotu do formy i zdrówka dla maluszka :)

Ananka - ooooo, patrz. Właśnie dzisiaj o imbirze zapomniałam, a miałam mojemu zapisać na listę zakupów :D dzięki za przypomnienie, jutro kupię i też będę parzyć :)

Tulka - pojechałabym! Daj znać co i jak :) trzymam kciuki!

A ja jutro z rana jadę do szpitala, okazało się że jakiś młotek zgubił moją próbkę krwi do testu na transfuzję i muszą potórzyć badanie. Świetniście, nie ma to jak o 7 rano wlec się do szpitala, ech. Ale chcę to załatwić jak najszybciej, bo jeszcze jakby mi się akcje zaczęła przed terminem cc, to znając życie i ten kraj robiliby problemy z cesarką. Ręce i cycki mi tu opadają, za każdym razem jak mam styczność z tutejszą służbą zdrowia. Przynajmniej tą w mieście w którym mieszkam.
A tymczasem naharowałam się w domu jak wół, a miałam siedzieć na dupie cały dzień. Jakoś mnie nosi, nie potrafię, tym bardziej że mojemu włączył się tryb leniwca, a szafki się same nie posprzątają. Ech, faceciiiiiiii.
No i zaczęłam ostatni tydzień ciąży łuhuuu. Szaleństwo, jak to zleciało!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry