reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Nikola ja kosmetyki mam z roznych firm. Cos tam z dzidziusia, krem do ciala dexeryl ale temu ze u mnie jeden ma stwierdzone azs drugi podejrzenie wiec z automatu cora tez tym nawilzana bedzie. Do pupci linomag.tylko to sie sprawdzalo na moich chlopcach.

No spalam jak zabita. O 4 na siku... i zasnac nie moge.krocze mi boli jakby ktos sie przez nie porzadnie rozpychal.

reklama
Engacka ja mialam trzy razy zawolne gardlo. I plukalam rumiankiem i szałwią zaparzona bardzo czesto co pol godziny albo co godzine. I trzy razy woda z sola. Po trzeech dniach przeszlo jak reka odjąl.

Na jakieś przeziębienie w ciąży to są specyfiki w aptece *spam*. Ale czy dostępne poza Pl to nie wiem.

Ja wczoraj miałam rzeź w domu. Postanowiłam się ogolić tu i ówdzie i się tak na psicie zaciełam, że krew była wszędzie. Biorę clexane wiec krew rozrzedzona i to pewnie swoje zrobiło, ale tak się lało ze wanna cała ze krwi, moje nogi ze krwi i nie mogłam tego zatamować. Teraz lepiej bo nie leci ciurkiem ale papier tam ciągle musze mieć i zmieniać. Taki młot jestem.

Cześć Dziewczyny.
Maggie to wszystkiego najlepszego dla Twojego synka.
Engancka ja tez na przeziębienie brałam *spam*.
Olasec to niech wszystko sie goi do czasu porodu.
Ja w nocy budziłam sie średnio co 40 minut bo skurcze mnie łapały ale takie lekkie. I odchodzi mi czop. Fajnie żeby sie rozkręciło- w końcu to już 4 dni po.
Ciekawe jak tam Jolka i Milusia.

Tak na początku lipca, u nas był plan ze każdy dostanie 3 pytania do opracowania i tak się wymienimy a okazało się ze trójka nas co się tylko broniła opracowała a 17 osoba czeka aż gotówce dostaną ...najlepsze ze bez ani "proszę" "dziękuję" nie znoszę zwykłego lenistwa może to wredne z mojej strony ale jeżeli ja opracowałam to każdy może.

QUOTE=kaha91;11884529]nadrobiłam Was żeby każdej odpisac bo tak to tylko z tel podczytuje. :)
u mnie nic ciekawego:) 3ytg do terminu i czekamy
:)

bea
wszystko będzie dobrze, troszkę dłużej Was przytrzymają ale pewnie za kilka dni będziecie w domku:)

engacka jak ciasto? wiesz co może ja już nikomu porodu wróżyć nie będę..
mam nadzieję że Cię nie rozłoży na poważnie.

tulka jak się czujesz?

maggie jak imprezka?? jak młody?zadowolony z urodzin?

joasik
trzeba czekać aż się akcja rozwinie:) zazdroszczę tych soków i przecierów :)

motylek super że się macie dobrze z Ala :) mam nadzieje że ty też szybko wrócisz do formy!:):)

paulus dobrze ze wróciłaś do domu! nie ma co leżeć w szpitalu i się męczyć..

pycia ty się broniłaś jakoś w lipcu prawda? no ja końcem czerwca... w 5 się broniliśmy sami sobie wszystko robiiśmy cała grupa nas olała a teraz wszystko od nas dostali... nie będę komentować.

ewka chyba my się musimy zabrać do rozpakowywania hihih

ivon17 i jak sprzątanie pomogło coś się rozkręca?

Nikola ja kupiłam hipp:)[/QUOTE]

A ja nadal w dwupaku :-( Jednak gin miał rację, że weekend przechodzę. No trudno. Czop chyba cały już wyleciał, bo plamienia się zmniejszyły, a praktycznie juz zniknęły. Skurcze i pobolewania to standard, ale na razie nic sie nie rozkręca:-(

Olasec to faktycznie małą rzeźnię sobie urządziłaś:tak: Ja ostatnio też dwa razy sie zacięłam przy goleniu, ale teraz to już level hard, bo kompletnie nic nie widzę i wszystko robię na czuja:-D

Ivon17 no to u Ciebie nadzieja, może sie rozkręci. Dziś ja się biore za sprzątanie:-)

maggie najlepszego dla synusia:tak:

Umieram z ciekawości co u Jolki i Milusi :)

reklama
Do góry