reklama
Anula09
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o karmienie - odciągamy laktatorem bo Alicja uczy sie ssania. Pokarm mam wiec mecze sie z dojarka - ktoś pytał polecam mendele swing i metoda 7-5-3 stymulowania piersi. Alicja spija z butli, jak tak dalej pójdzie dzis lub jutro bedzie próba do piersi.
aneta1991
Anula - Alusia jest do zacałowania !!!! <3
Tren niektorzy to wietnamki maja w domu pisalysmy o swinkach i mi sie swinie w nocy snily....
Anula swietnie wam idzie
milusia dzisiaj wizytujesz, życzę powodzenia)
W ogole mialam koszmarna noc...nie dosc ze duszno...wstawanie na siku...to mam swinke ale morska o 6 kazdego dnia tak gryzie klatke ze trzeba wstac i dac jesc...dalam...polozylam sie,zasypiam a tu sluzbowy malza dzwoni.. 6,30..i po spaniu...jakis koszmar. :-(
Wczoraj w końcu od 1.5 tyg wyszłam z domu dalej niż do sklepu.. pojechaliśmy z M na lody, na większe zakupy do auchan, tak mnie stopy bolały że myślałam że do domu z auta nie dojdę
dzisiaj jedziemy do szpitala na tą konsultacje z anestezjologiem chociaż nie nastawiam się jakoś bardzo na to znieczulenie... i o 16 mam wizytkę )
Anula swietnie wam idzie
milusia dzisiaj wizytujesz, życzę powodzenia)
W ogole mialam koszmarna noc...nie dosc ze duszno...wstawanie na siku...to mam swinke ale morska o 6 kazdego dnia tak gryzie klatke ze trzeba wstac i dac jesc...dalam...polozylam sie,zasypiam a tu sluzbowy malza dzwoni.. 6,30..i po spaniu...jakis koszmar. :-(
Wczoraj w końcu od 1.5 tyg wyszłam z domu dalej niż do sklepu.. pojechaliśmy z M na lody, na większe zakupy do auchan, tak mnie stopy bolały że myślałam że do domu z auta nie dojdę
dzisiaj jedziemy do szpitala na tą konsultacje z anestezjologiem chociaż nie nastawiam się jakoś bardzo na to znieczulenie... i o 16 mam wizytkę )
Ostatnia edycja:
atagaa
Zaangażowana w BB
A ja to od kilku nocy mam taki problem ze spaniem że budze się w nocy ze łzami w oczach patrząc na zegarek a tam np dopiero 1-wsza..gdzie normalny człowiek powinien się cieszyć że tyle jeszcze z nocy zostało...nie wiem czy to podświadomość zaczyna działać że poród tuż tuż czy jak .... Moj kalendarzyk pokazuje że zostały mi 27dni do terminu.. :I u nas na szczescie od kilku dni jest ciepło ale nie takie upały jak w Polsce...wczoraj wyszlam do sklepu to szlam jak bym miała zaraz rodzić, wolny krok, ręce na biodrach i toczyłam się...na spacery to mi się nawet nie opłaca wychodzić bo dłużej zajmuje mi się ogarniecie niż ten cały spacer Anula 09- jak zobaczylam wczorajsze zdjecie Ali i jak spojrzalam w wykaz że miałas termin 5dni po mnie to jestem w szoku jak moj Nikos musi już wyglądać skoro Alusia jest już taka i nie ogarniam jak on mi się nadal mieści w brzuszku az musialam to mężowi uświadomić haha
Anula09
Olasec
Anula09 cudowny widok na zdjęciach. Alusia jest cudowna :-)
reklama