reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Jeśli chodzi o karmienie - odciągamy laktatorem bo Alicja uczy sie ssania. Pokarm mam wiec mecze sie z dojarka - ktoś pytał polecam mendele swing i metoda 7-5-3 stymulowania piersi. Alicja spija z butli, jak tak dalej pójdzie dzis lub jutro bedzie próba do piersi.

Tren niektorzy to wietnamki maja w domu :D pisalysmy o swinkach i mi sie swinie w nocy snily....

Anula swietnie wam idzie

milusia dzisiaj wizytujesz, życzę powodzenia:))

W ogole mialam koszmarna noc...nie dosc ze duszno...wstawanie na siku...to mam swinke ale morska o 6 kazdego dnia tak gryzie klatke ze trzeba wstac i dac jesc...dalam...polozylam sie,zasypiam a tu sluzbowy malza dzwoni.. 6,30..i po spaniu...jakis koszmar. :-(

Wczoraj w końcu od 1.5 tyg wyszłam z domu dalej niż do sklepu.. pojechaliśmy z M na lody, na większe zakupy do auchan, tak mnie stopy bolały że myślałam że do domu z auta nie dojdę :D
dzisiaj jedziemy do szpitala na tą konsultacje z anestezjologiem chociaż nie nastawiam się jakoś bardzo na to znieczulenie... i o 16 mam wizytkę :))

Ostatnia edycja:
A ja to od kilku nocy mam taki problem ze spaniem że budze się w nocy ze łzami w oczach patrząc na zegarek a tam np dopiero 1-wsza..gdzie normalny człowiek powinien się cieszyć że tyle jeszcze z nocy zostało...nie wiem czy to podświadomość zaczyna działać że poród tuż tuż czy jak .... Moj kalendarzyk pokazuje że zostały mi 27dni do terminu.. :I :p u nas na szczescie od kilku dni jest ciepło ale nie takie upały jak w Polsce...wczoraj wyszlam do sklepu to szlam jak bym miała zaraz rodzić, wolny krok, ręce na biodrach i toczyłam się...na spacery to mi się nawet nie opłaca wychodzić bo dłużej zajmuje mi się ogarniecie niż ten cały spacer :D :D Anula 09- jak zobaczylam wczorajsze zdjecie Ali i jak spojrzalam w wykaz że miałas termin 5dni po mnie to jestem w szoku jak moj Nikos musi już wyglądać skoro Alusia jest już taka :D i nie ogarniam jak on mi się nadal mieści w brzuszku :p az musialam to mężowi uświadomić :D haha

Dziewczyny juz niedługo będziecie tez tuliły Maleństwa Wasze ... A to kolejne fotki żebyście poczuły jak to realne ;) ImageUploadedByForum BabyBoom1439530037.549319.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1439530060.648606.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1439530037.549319.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439530037.549319.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 84
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1439530060.648606.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1439530060.648606.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 87
Anula- Wielkie Gratulacje!!!!Alicja jest Cudowna!Ja moją pierwszą córeczkę tez urodziłam w 36 tyg:)Wszystko ok się skończyło:)Wszystkiego Dobrego dla Was!!!!!:)

reklama
Do góry