Hej kochane,
upały dają w kość, ale wczoraj mi było bardzo dobrze
bo siedziałam nad jeziorkiem, co prawda z dwójką małych łobuzów to nie SPA, ale też było fajnie.....
Ogólnie to jest mi duszno, nie mam czym oddychać, doskiera mi pipka
dramat
liczę, że upały ociupkę zelżeją, ogólnie lubię gorąc, ale nie piekarnię
Klaudixxon, Pauluss, macie absolutną rację, ja np. czuję się zamulona po czerwonych czereśniach, a żółte są spoko....Ja się zdzwiłam ostatnio, że mąka ryżowa ma mega wysoki indeks prawie 95, a ja wszystko na mące ryżowej żrę bo glutenu nie jem
Pauluss po 34 tc sprawdza się czystość pochwy, bo wiadomo, że coś się może przyplątac.....wcześniej wykonuje się cytologię. Odnośnie niespokojności, dzieciaczki są niespokojne kiedy jest gorąco, kiedy masz za mało mg.....i w pełnię
O matko współczuję takiej tempki, masakra....
Ananka to miłe, że ktoś ustępuje miejsca, ja ostatnio z dwójką wsiadłam do autobusu, to też babki się zabijały, żeby mi miejsce dać...
Kikfish oby do przodu, ja też tak liczę każdy tydzień, żeby dotrwać do 37 tc
porodu nie da się pomylić, chociaż też może pewnie wziąć z zaskoczenia
życze cI, abyś spokojnie dotrwała...
Tren ja łóżeczko przystawkę zostawię mężowi, jak pójdę do szpitala to będzie miał jeszcze dwa dni na wszystko
Myślę, że białe aż tak strasznie się nie brudzi, bo ja mam białą szafę, białą komodę i mam wrażnie, że mnie syf widać, niż na ciemnych rzeczach...A piesek pewnie wieczorem chce nadrobić stracony w upale dzień
Ewcia ja właśnie też zerkam na pogodę i od środy koniec wypacania, wracam do pełnych butów
:hhehe
Malina ja czasem sobie robię taki dzień dziecka jeżeli chodzi o gluten hehehe
Jolka ja w te upały ubóstwiam sukieneczki takie lekkie, w ciuchpeksach są fajne tego typu rzeczy...No ja właśnie dużo piję, a do tego ruscogel odchodzi 3 razy dziennie, super chłodzi i działa na naczynka....
Ami84 bardzo fajnie, że tak lekarz to sprawdza....
Pycia Ty już pewnie po obronie
Atagaa mnie w takie upały też do żarcia nie ciągnie, ale lody jak najbardziej
Kołtunek ze mnie też się leje
MAggie wypoczywajcie
Anecia ja mimo wszystko nie usiedzę w domu
, a wieczorem to już w ogóle bym skakała
więc w weekend do nocy na zewnątrz
Gosiunia chłodny prysznic i będzie dobrze