reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Ja nie mialam czystosci pochwy robionej, lub nie pamietam. cytologii nie mialam bo ostatnią robilam w styczniu 2014 i byla prawidlowa

zdycham dziś. doslownie zdycham.Wiatrak g...o daje, non stop mi duszno, biegunka mną zawladnela, momentami mi slabo... a jutro cukrzycowy. dobrze ze jedzie ze mną kolezanka, w razie padne.. to chociaz odwlecze mnie pod jakis krzak ;) lub chlusnie wodą w twarz.

reklama
Pycia trzymam kciuki- dasz rade; zobaczysz to tylko formalnosc. Dziewczyny u mnie ukrop. W nocy byla solidna burza- ale nic to nie dalo. Duchota taka ze caly czas mokra chodzilam . dzisiaj pierwszy raz nogi mi napuchly - kostki i lydki. Maz evzoraj basen w ogrodku rozlozyl on siedzi w nim prawie caly czas ja wychodze dopiero pod wieczor. Maluszek w brzuszku szaleje - bardzo aktywny lobuziak z naszego Maksymiliana. Nawet zastanawiam sie kiedy on spi- caly czas brzuch faluje i podskakuje.

Pycia powodzenia jutro! na pewno będzie dobrze.
Tren powodzenia jurtro

Mózg mi się zagrzał nie myślę..

Leżę przy wiatraku ale i tak jestem mokra....

Hej dziewczyny. Wyjechalismy na weekend całą rodzinka w Pieniny choć gorąco jak nie wiem. Widzę że i Wam doskwieraja te upały a przecież dopiero początek lipca.
Pycia powodzenia jutro ! Nie nadrobilam Was jeszcze tylko kilka ostatnich postów. Czy Wam też tak puchna stopy w upały?
Kaha udanego wypoczynku !

Ami84 a jak ten posiew sie robi? U mnie okazalo sie ze nawet cytologi zapomnieli mi zrobic. Tumany :/

Pycia na pewno obronisz sie na piatke ;) dzisiaj to i mi sie zakrecilo w glowie
Maz łowił ryby ja siedzialam obok niego i nagle dwa stawy zobaczylam zdazylam tylko powiedzieć ze chyba zemdleje ale nie zemdlalam on juz byl przy mnie i sie lepiej poczułam. Ale upaly sa straszne :( od czwartku ma byc juz chlodno wiec znowu bedziemy narzekac ; p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie cytologia była robiona, zapytam moją gin na następnym badaniu niech mi zrobi jak może ( i tak za to płacę więc pewnie zrobi).

U mnie dzidzia jakaś spokojna nawet nie kopie tak mocno jak ostatnio czasem coś mnie pacnie delikatnie i w sumie tyle. Może jej lepiej bo się chłodzę, nie chodzę dużo więc i ona jest spokojniejsza?

Przez to badania cukrów żre mniej, bo tak to chodziłam i coś tam sobie jadłam co pół godziny co 1h. A teraz zjem coś lekkiego i musze czekać 1h mierze cukier i dopiero wtedy mogę coś przekąsić. A że ciepło jest to mniej mi się jeść chce więc jem lekkie rzeczy po których jestem szybko głodna. Więc wychodzi że żre mniej, ale moja waga ma to w dupie i tak rośnie ahahahah

hej.

noc przetrwalam. duszno jak cholera.nawet przeciągi nic nie daly. W sumie.. jakie przeciągi jak zero wiatru. chyba ze sama sobie ten wiatr zrobie.. po grochu np. ;/ no ale chlodniej niz w dzien. Umre dzis.!!! przypomnialo mi sie ze musze jeszcze od ubezpieczalni z Oskara nogą. w ten upał po B-stoku... bede mijac fontanny... i tak sie zastanawiam czy glupio bezie wyglądac jak sobie zad zanurze??"D Chlopcy dzis polkolonie zaczynają. O przyjeli na probe. o n wieku nie osiągnął. ale ze z tych rozgarnietych dzieci ( czasami ma wrazenie ze za bardzo ) i uczyl sie juz w szkole, autokarem do domu wraca, wiec wpisali go na liste.Pol dnia ciszy bedzie :) Wczoraj myslalm ze mu glowe ukrece. on stop pol kroku za mną. wiecznie coś chcial, o wszystko pytal, a ja taka na wpol zywa.. no mialam ochote wysadzić w powietrze.

A jeszcze pies mnie wczoraj wkurzyl. Przespala wiedzma caly dzien prawie, bo gorąco, a zorem jej odbilo. I ja tu spac sie wybieram a ona mi znosi zestaw misków do zabawy,pileczki, patyczki, troszke smieci. i piszczy przy lozku zebym zareagowala.

Dzien dobry dziewczyny

TRen jestes z białegostoku?

To byla najgorsza noc w moim zyciu. Pare razy budzilam meza ze chyba zemdleje bo nie mam czym oddychac. Cos okropnego na poddaszu od blachy tak pali ze jest 30 stopni. Szybciej srody.

No noc to masakra, ja od drugiej gdzieś normalnie spałam, bo tak, to za gorąco i nie wygodnie, jak nie wiem. Cały dzień miałam okno zamknięte, a wieczorem dopiero otworzyliśmy, ale mało to dało. Chociaż, jakbym miała cały dzień otwarte, to by była masakra niezła, bo od 11 do końca dnia nam słońce tam świeci. Dziewczyny, pamiętajcie, żeby w takie upały bardzo dużo pić, nie 1,5 l wody, tylko minimum 3l, nawet, jak w domu te dni spędzacie, zawsze tę temperaturę się odczuwa. Polecam też balsamy chłodzące do nóg i częsty prysznic ;-) a i mój gin w takie upały radzi pilnować przyjmowania mg!
Pycia- trzymamy kciuki za obronę! Dasz radę! :tak:

Ja dzisiaj idę po 6 latka, ma być tydzień na wakacjach u nas. Ciekawi mnie, czy wytrzyma. Ostatnie lata wytrzymywał, ale ostatnio jedną noc u ciotki, kilkanaście metrów od domu, nie mógł wytrzymać i chciał wracać. Mały będzie miał się z kim bawić, ale obawiam się, że będę miała bieganiny więcej.

reklama
Łączę się z wami po tej ciężkiej nocy :/ U mnie to samo .. pół nocy z włączonym wiatrakiem przespaliśmy. Mąż się już przykrywał a mnie dalej duszno i gorąco było, masakra jakaś .. Ale tak jak mówicie - byle do środy !

Ginekolog udzielił mi dobrych rad, żeby w ten czas zabunkrować się w domu, pić dużo i leżeć z nogami w górze bo inaczej cała zapuchnę :)
Wiadomo - po zakupy trzeba wyjść, ale oszczędzajcie się dziewczyny ! ;-)

Do góry