Marta1905 i MałaMi dziewczyny często zdarza się, że na początku się plami/krwawi i jest potem wszystko ok. Wiem, że to jest stresujące, ale musicie być silne dla Waszych kropeczek :*
maja888 dziwne, że lekarz nic Ci nie przepisał. Ja od razu dostałam duphaston mimo, że nie krwawię, ale 2 razy poroniłam i to tak zachowawczo.
Marta1905 babcią się nie przejmuj. Tamto pokolenie jest inaczej wychowane. Dla nich najważniejszy był ślub i potem dzieci, choć wpadki też bywały
A teraz czasy są inne. Ja znam ogrom ludzi w związkach partnerskich i te pary mają dzieci i są szczęśliwe
madzialenawiem, że jesteś w szoku, ale uwierz, że za niedługo to będziesz najszczęśliwsza na świecie z tego powodu. Taki lekki "ból" jest normalny. Macica się powiększa i przez to czujesz dyskomfort.
b obak1252,
siwa37 gratuluję i życzę bezproblemowej ciąży
Panna Annasorry za bezpośredniość ale masz walniętą szefową. Ja dzisiaj swojej powiedziałam i mnie wyściskała i gratulowała i mówi, że jak gorzej się poczuję to mogę iść do domu itp.
na tka90 to fajnie, że znalazłaś mieszkanie. Nie przemęczaj się przy pakowaniu
maggie2205 gratuluję i rozgość się u nas
Ja dziś prawie całą noc nie spałam bo tak się stresowałam dzisiejszą wizytą u lekarza, ale okazało się, że jest wszystko w porządku
mojemu dzieciątku bije serduszko i lekarz kazał się cieszyć. Mam tylko infekcję jakaś i muszę brać nystatynę dopochwowo
Jestem szczęśliwa jak nie wiem co
Byłam u babci złożyć jej życzenia i jej powiedziałam, że jestem w ciąży to tak się cieszyła, że aż miło było
Rodzicom też dopiero dziś powiedziałam i też się cieszą