reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Olasec nic sie nie martw takie omdlenia tez mi sie zdarzyły kilka razy po zapytaniu lekarza odpowiedział tylko " a jest pani w ciąży ? - to jest normalne, aż mi sie głupio zrobiło. U nas tez pogoda brzydka także wieczór spędzimy na leniuchowaniu. Miłego weekendu dziewczyny;-)

reklama
Kaha nie mam pojecia kiedy teraz bede miala usg. nastepnej wizycie nie. podejrzewam ze jesli 10-go nie oznajmi mi lekarka ze na kolejnej wizycie nie bedzie usg to pojde prywatnie. no chyba ze bede miala szczescie i 8-go lub 9-go dopcham sie na te darmowe usg 4d.Tylko.. info jest ze to w auchanie ma byc. Ale w ktorym?? w B-stoku są dwa.

alez dzis sie podle czuje. Glowe mi rozsadzi chyba, do tego kreci mi sie przed oczami, wypilam dwie kawy, mocną herbate i poszlam spac. wstalam bardziej zmeczona niz sie kladalam.

na obiad zrobilam fasolke po bretonsku.. i zjadlabym niewiem co.. no ale wiem ze bym zjadla. Wczoraj z Oskarem pol duzego arbuza zjedlismy. i mi bylo malo. Myslalam ze go ze skorą zjem ( arbuza nie Oskara ). chyba ide lody sobie zjem. Namieszam w zolądku a potem bedzie gejzer.

przejrzalam tez ciszki tore mam dla Bąbla. No i.. troszke dokupi musze.. ale poczekam az sie ujawni bobas. bo wypadaloby kilka miec łaszków plciowych.

anula09 oby Wam pogoda dopisała:))

tren mam nadzieję że w najbliższym terminie się dowiesz kogo masz w brzuszku:)

ale brzydka pogoda! paskudnie zimno, leje!
nic dobrego sobie nie kupiłam :(
a zjadłabym coś
położyłam się spać po 18, mąż wysprzątał mieszkanie :D ale dobrze :D
mebli żadnych nie wybraliśmy. :D
dobrze że dla dziecka są wybrane.
Też byliśmy oglądać wózki dzisiaj :)

A my czekamy na zamówiony wózek, ciężki wybór był ale dwa razy pojechaliśmy przymierzyć się do wybranego modelu i zamówiliśmy, dla mnie ważne jest żeby nie był ogromny, jest lekki ma 12 kg chociaż to i tak dużo ale w porównaniu z innymi wózkami na rynku jest dużo lżejszy. Jednak jak będe jeździć autobusami, metrem to muszę być w miarę mobilna z wózkiem, czasami jak widzę te kobiety obładowane zakupy, wielkie wózki i nie mają siły wejść do autobusu a niestety ludzie są tacy jacy są i prędzej uwagę zwrócą, że utrudnia przejście w autobusie niż pomogą. Koleżance raz w metrze starsza kobieta wykrzyczała w twarz, że powinna wyjść z wózkiem z metra bo ona nie ma gdzie stać:szok:

No właśnie róźnie niestety bywa z ludźmi.. ja też więcej autobusami będę podróżowała niż samochodem...
ale na wiosnę i tak marzy mi się lekka spacerówka.. :D
pewnie ten sprzedamy i kupimy spacerówkę.

A u mnie II badanie prenatalne zaliczone. Z dzidzią wszystko dobrze, waży 500g a nie 600g więc to chyba od aparatury zależy ile podaje. Brzuszek mi dość mocno widać, chociaż i tak każdy mówi że jak na 6 miesiąc to malutki mam;)
Do zdjęć moja kruszyna nie chciała pozować więc jej nie męczyłam, ważne że wszystko jest okey.

Obecnie jestem nad rozpracowaniem szpitala, moja lekarka poleciła mi 2 szpitale w Katowicach w pierwszym rodzić nie będę na 100% bo mieszkam obok nic dobrego o nim nie słyszałam a wręcz przeciwnie. O drugim dużo dobrego słyszałam, że ponoć sobie kobiety chwalą, ale okazuje się że szykują się tam pozwy zbiorowe i dobra opinie sprzed 5 lat jest już nie aktualna. Tak więc szukam dalej i obecnie mam jeden na oku i jade tam w przyszłym tygodniu:)

reklama
Klaudixxon gratuluję udanej wizyty!

jakoś tak weny na pisanie nie mam, młodszy mnie wykańcza, tak daje w kosc, ze się płakać chce...

Do góry