reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Milusia my bylismy juz sporo razy. nawet nie pamietam dokladnie ile.Faktycznie miasto piekne, ale nam juz brakuje miejsc do zwiedzania. A jeziora?? ja uwielbiam. Mimo ze plywac nie umie, ale lubie sie opalac. Nie musze specjalnie bo wystarczy jeden dzien na sloncu i ja jak z piekarnika. No ale Ł z mazur pochodzi. chwile od domu tesciow jezioro... inne chwile dluzej. w sumie wkolo pelno jezior. I tak za cel sobie wyznaczylam co raz to gdzie indziej zeby znalezc tą najfajniejszą plaze. Ja lubie w miastach.. bo lubie tez polazic, poziwedzac, moi panowie tego nie lubią. Ł woli zadoopia zeby z wedką posiedziec a chlopaki aby woda i bylo mozna tylki moczyc.

j

reklama
A ja przez was musialam jechać do sklepu po truskawki takiej chęci mi narobilyscie ;) niby ciąża ma swoje przywileje ale boje się i przekładam w czasie zwazenie się :p także przeloze to na jutro rano na pusty żołądek :p

Milusia my bylismy juz sporo razy. nawet nie pamietam dokladnie ile.Faktycznie miasto piekne, ale nam juz brakuje miejsc do zwiedzania. A jeziora?? ja uwielbiam. Mimo ze plywac nie umie, ale lubie sie opalac. Nie musze specjalnie bo wystarczy jeden dzien na sloncu i ja jak z piekarnika. No ale Ł z mazur pochodzi. chwile od domu tesciow jezioro... inne chwile dluzej. w sumie wkolo pelno jezior. I tak za cel sobie wyznaczylam co raz to gdzie indziej zeby znalezc tą najfajniejszą plaze. Ja lubie w miastach.. bo lubie tez polazic, poziwedzac, moi panowie tego nie lubią. Ł woli zadoopia zeby z wedką posiedziec a chlopaki aby woda i bylo mozna tylki moczyc.

j

Ja mam to szczęście mieć Torun na codzien, tutaj właśnie mieszkam :) faktycznie jest pięknie, ale zoo nie podaja ;) na szczęście mnie to nie interesuje.

My z kolei szukamy jakiegoś miejsca gdzie moglibysmy troszkę podpacerowac, przestrzeni, zieleni, ciszy..może jakieś niskie gory? A raczej pagórki.
Później może nad morze pod parasolem posiedziec na tydzień się uda :)

Jezu dziewczyny na wątku lipcówek jedna dziewczyna w niedzielę miała cesarke i zmarła, osierociła trzech chłopców, to jakiś koszmar,

Ostatnia edycja:
czytałam o tym...
tragedia...
ciekawe jaka była przyczyna...

nie wiem co mój mąż by zrobił gdyby się coś stało ze mną.. masakra! ani nie chce myśleć!

byle do szczęśliwego rozwiązania dla nas mamuśki

Jezu dziewczyny na wątku lipcówek jedna dziewczyna w niedzielę miała cesarke i zmarła, osierociła trzech chłopców, to jakiś koszmar,

maggie2205
i jak było? dało się przeżyć? :eek:

kaha91 i kołtunek cieszcie się, że macie apetyt ! widocznie dzidziuś potrzebuje tego wszystkiego i musicie mu to dać :biggrin2: ja mam parcie strasznie na słodkie i gazowane... Ale próbuję się pilnować ;-)

milusia83 to trzeba się w kolejce przypomnieć i wypiąć :tak: ja też ostatnio musiałam powiedzieć bo inaczej to bym czekała do lekarza z 2 godziny... no te skurcze tez wieczorami mnie łapią albo nad ranem :-(

ewka84 widocznie brakowało Ci cukru :-D

TRen zazdroszczę ze masz tak blisko teściów od jeziorka... :happy:

atagaa ja przed momentem mówie do mojego męża że jak Was czytam to mi robicie ochotę na truskawki a on do mnie- "to wyłącz to bo zaraz bede musiał jechac po truskawki" haha

maggie2205 tragedia... :-( musiały być jakaś przyczyna... Nie czytajcie o takich złych rzeczach bo one dołują strasznie i włącza nam się panika....

Ja dziś z moim mężem byłam kupić łóżeczko i ma ono doczepiane bieguny ze można kołyske zrobić :-) kupiłam od razy cały komplet pościeli, kołdre, poduszkę, przybornik, baldachim, ochraniacz, śpiworek, rożek, przewijak, zasłonki, stelaż do baldachimu, materacyk, prześcieradła i falbanę maskującą :-):-):-) najlepiej to już bym to wszystko skręcała :-D lece teraz do Biedronki zobaczyć co tam mają...

Miłego wieczorku

Kołtunek wyniki właśnie odebrałam, po dwóch godzinach mam 115, więc chyba ok
Lalki da się przeżyć chociaż wiadomo że glukoza do przyjemności nie należy to ulepek jednym słowem :-) To jednym słowem miałaś udane zakupy, ja dla malutkiej nie mam jeszcze nic, znaczy się mam rzeczy po małym ale będę musiała kupić wózek i kołyskę

maggie2205 mnie czeka glukoza w przyszłym tygodniu... właśnie też się zastanawialiśmy nad kołyską ale ten gościu doradził że do 3 miesiąca to kołyska super ale później jak małe się rusza to robi się niebezpiecznie i trzeba i tak kupić łóżeczko, dlatego wziełam normalne łózeczko ale ma możliwość od spodu doczepienia biegun i wtedy służy jako kołyska ;-)

reklama
Ja też będę miała kołyskę ale nie taką standardową na płozach, tylko taka huśtana w tzw. poziomie http://www.lulubaby.pl/media/products/Kołyska Anna Glider Crib (natural).jpg myślę że dzidzia będzie mogla w niej spać dłużej niż 3 m-ce bo w takiej nie ma możliwości przechylenia

Kurczę dziewczyny ja wsuwam dzisiaj jak wściekła locha i boję się stanąć na wadze. Dobrze chociaż, że się rzuciłam na owoce chociaż m.in dwie kromki z nutellą i parowka też się znalazly w dzisiejszym menu :(

Do góry