reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

pysia- trzeba być dobrej myśli głowa do góry :) pewnie to dopiero początek zobaczysz, że wszystko będzie ok. Trzymamy kciuki bardzo mocno !!;-);-)

Ja też się strasznie stresuję przed wizytą którą mam w środę, ale musi być dobrze

reklama
czesc dziewczyny :)

Dołączam do was. 2 testy za mną. pierwszy w srode, bladziutka druga kreska, ale skoro moj mąż ją widzial to musiala ona tam byc, bo on z zalozenia slepy, drugi dziś i taka tlusciutenka.. gdyby bylo miejsce na 3 kreske tez by sie pojawila :)

Hej Wisienki :tak:
MałaMi jak sie czujesz? Plamienie ustąpiły?
Pysia witaj :p
Padam na pysk............spać, spać,spać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moja droga jak na razie tak, jest spokój, ale korci mnie strasznie żeby sprawdzić czy w środku przypadkiem nie ma krwi ale boje się że coś uszkodzę... w ogóle brzuch mi strasznie spuchnął- nie wiem czemu....:confused2:.
An_ulka staram się zachować spokój nie myśleć ale to jest jakoś silniejsze ode mnie, myślę że gdyby było źle to by mi lekarz karty ciąży nie założył i od razu powiedział ze mu się ta ciąża nie podoba (tak miałam w poprzedniej ciąży)...
ehhhh dziwne jest to wszystko

Natka dzięki za artykuły, zaraz poczytam :-)

MałaMi ja na początku poprzedniej ciąży troszkę plamiłam, brałam luteinę do 20 tc i wszystko było oki :-) A jak tam dzisiaj u Ciebie? Trzymam mocno kciuki:-)

Milusia dzięki za info, nie chodzi mi o jakieś ekstremalne i ciężkie ćwiczenia, ale np MelB bardzo lubię ćwiczyć i się zastanawiam czy mogę....

Gosiunia lekarz pewnie ustali datę jak będzie bijące serduszko, przynajmniej u mnie tak robi...

Pysia ale bata szybko rośnie, ja w 34 dc miałam 78 aby.... Ale to też zależy w jakich jednostkach lab podaje.

RenataT witaj :-)

Mi też się strasznie spać chce, do tego chodzę mega wściekła i zaczyna mi się robić nie dobrze :-( Blech :-(

Witam Nowe Mamusie ;))

MalaMi odpoczywaj duzooo!!!

Matko... nie mam sily pisac :p Jedyne o czym mysle to lozko!!!

Mam awarie na chacie i jestem bez ogrzewania :// Piec znowu siadl a do wlasciciela nie moge sie dodzwonic ; ( Napalilam w kominku i sie do niego przytulam :p

Piersi mnie co raz mocniej bola  ;/ . Jak to moj mowi "bola bo rosna"... i ma radoche z tego xd.

Dostalam list ze szpitala i umowili mnie na UWAGA 26 LUTY!!! Prawie spadlam z krzesla. Idac tym tropem to pierwsze usg by mi w 12 tyg zrobili... Musialam przenies date takze moje pierwsze usg w irlandii zrobia mi 5 marca !

Musze sie jak najszybciej na usg w PL umowic zeby terminow mi nie zajeli

Ja juz po wizycie,jest kropek :) jak to lekarz poeiedzial -bardzo ladny, dobrze umiejscowiony, kształtny ,serduszka jeszcze nie widać( mówił ze za parę dni byłoby widać), to 5-6 tydzień. Dostałam leki i następna wizyta za 4 tyg chyba żeby coś w wynikach było albo wedle potrzeby. Śmiałam się bo wypada w piątek 13:) ogólnie wszystko ok, wiec czekam spokojnie do 13 lutego. :) p.s. kropek jest śliczny:)

hejj ;) dawno mnie tu nie bylo jednak nadrobilam wszystko :p

Co do plci to chcemy wiedziec ;) maz strasznie chce corke a mi obojetnie ;)
w pon mam wizyte to bedzie 7t3d czyli mamy 8 tydz :)

co do objawow mdlosci potworne :d otwiieram lodowke i bleeeee :p
piersi bola, kuje w jajniku i spiaca jestem :)

reklama
RenataT witam Serdecznie :) fajnie że jest nas coraz więcej :)

Motylek1985 gratuluję kropka :D ja swojego nazywam przecinkiem bo tak na USG wyglądał :D

Swiatecznakropeczka - współczuję - mnie też od czasu do czasu cofnie - szczególnie wtedy jak jestem głodna - jeszcze 1.5 tyg temu było mi tak nie dobrze że jeść w ogóle nie mogłam i mój stwierdził nawet, że schudłam :D

Natka90 oj odpoczywam odpoczywam ale dziś się wybieram z kuzynką i jej mężem na wycieczkę do Sosnowca - trochę km z Kielc jest ale będę siedzieć większość czasu :D

a właśnie - plamień brak od wczorajszego wieczoru, wiec może będzie dobrze, dziś na ulotce duphastonu wyczytałam że mogą pojawić się plamienia

Dżejka - dlaczego acard?

Buźka dziewczyny

Do góry