reklama
maggie2205
Fan(ka)
Witajcie dziewczyny,
Mało się udzielam bo brak czasu niestety ... wciąż pracuje a po południu z małym siedzę sama więc wieczorem padam, regularnie Was czytam. Myślę ze za niecały miesiąc jak pójde na zwolnienie będę więcej pisać.
Wątek zamknięty jest fajną sprawą, jeżeli chce się napisać coś co niekoniecznie inni chcą czytać. Ja chyba nie kwalifikuje się do niego bo za mało postów napisałam ale jeżeli kryteria się zmienią bardzo chętnie się dołączę
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i maluszków, ja mam połówkowe w czwartek, trzymajcie kciuki
Któraś z Was pisała tu u ruchach, ja czuję ale martwię się czy nie są zbyt delikatne jak na ten tydzień ciąży, ale tez do szczupłych nie należe, na plusie około 5 kg ale też startowałam z dużą wagą :-)
Mało się udzielam bo brak czasu niestety ... wciąż pracuje a po południu z małym siedzę sama więc wieczorem padam, regularnie Was czytam. Myślę ze za niecały miesiąc jak pójde na zwolnienie będę więcej pisać.
Wątek zamknięty jest fajną sprawą, jeżeli chce się napisać coś co niekoniecznie inni chcą czytać. Ja chyba nie kwalifikuje się do niego bo za mało postów napisałam ale jeżeli kryteria się zmienią bardzo chętnie się dołączę
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i maluszków, ja mam połówkowe w czwartek, trzymajcie kciuki
Któraś z Was pisała tu u ruchach, ja czuję ale martwię się czy nie są zbyt delikatne jak na ten tydzień ciąży, ale tez do szczupłych nie należe, na plusie około 5 kg ale też startowałam z dużą wagą :-)
Klaudixxon
Fanka BB :)
Łapcie: https://www.facebook.com/groups/353317304868018/
Grupa zamknięta, posty widzą tylko osoby należące do grupy.
Grupa zamknięta, posty widzą tylko osoby należące do grupy.
Jolka6621
Fanka BB :)
Dziewczyny spokojnie takie kryterium było propozycją, jeśli ktoś ma mniej, a dużo osób ją kojarzy i osoba jest w porządku, to przecież nie ma problemu o dołożeniu do grupy. Kilka z Was myśli, że ma mniej postów, a okazje się, ze już dawno minęły magiczną 50 Póki co spisuje Wasze nicki i mam nadzieję, w tym tygodniu taki wątek powstanie.
Klaudixxon- nie o taką grupę mi chodziło. Wybacz, ale jest jeszcze dla mnie zbyt wcześnie, na podawanie moich prywatnych danych obcym osobom. Na grupę na fb przy pierwszym dziecku zdecydowałyśmy się dopiero ok 8 czy 9 miesiąca po dokładniejszym poznaniu się na wątku zamkniętym. Administratorzy bb zakładają taki wątek na naszą prośbę. Tutaj każdy może wejść i dołączyć do grupy na fb, do której link dałaś, nawet tzw. trolle. Dlatego póki co do niej nie dołączę
Klaudixxon- nie o taką grupę mi chodziło. Wybacz, ale jest jeszcze dla mnie zbyt wcześnie, na podawanie moich prywatnych danych obcym osobom. Na grupę na fb przy pierwszym dziecku zdecydowałyśmy się dopiero ok 8 czy 9 miesiąca po dokładniejszym poznaniu się na wątku zamkniętym. Administratorzy bb zakładają taki wątek na naszą prośbę. Tutaj każdy może wejść i dołączyć do grupy na fb, do której link dałaś, nawet tzw. trolle. Dlatego póki co do niej nie dołączę
hej
padne dzis. czuje sie.. jakbym nie spala wogole. zatoki bola, nos caly zatkany, ani wciągnąc ani wydmuchac bo az w oczach kluje. do tego pogoda.. pada od wczoraj wieczora, smetnie tak jakos. Do tego gardło mi zaczyna bolec.
co do zamknietej grupy. Niby mozna stworzyc,bo wtedy nie wszyscy widzą o czym piszemy ale wiadomo, czasami dochodzą nowe dziewczyny i one juz by do nas nie dolączyły.
padne dzis. czuje sie.. jakbym nie spala wogole. zatoki bola, nos caly zatkany, ani wciągnąc ani wydmuchac bo az w oczach kluje. do tego pogoda.. pada od wczoraj wieczora, smetnie tak jakos. Do tego gardło mi zaczyna bolec.
co do zamknietej grupy. Niby mozna stworzyc,bo wtedy nie wszyscy widzą o czym piszemy ale wiadomo, czasami dochodzą nowe dziewczyny i one juz by do nas nie dolączyły.
witam was,to mnie pocieszyłyście, że nie tylko ja mam już na plusie 5 kg, męczę się strasznie, trochę pospaceruje i już padam z sił, prenatalne usg mam po majówce w wtorek. Mam nadzieje, że dowiemy się co za osobnik w brzuchu przebywa, dużo z was już wie od dawna a u nas nawet lekarz nie sugeruje płci. Może to i nawet lepiej żeby nie rozczarować się później ale zakupy już bym chciała robić nie lubię odkładać takich spraw na ostatnią chwilę. Musimy wybrać wózek, pojeździmy po Świecie dziecka i chcemy zamówić przed latem, czas oczekiwania na kolor to 2 miesiące. Kolory wózków w sklepach są okropne ( to moje zdanie oczywiście nie potępiam osób co gustują w ciemnych kolorach) od czarnego po szarości jest ich masa a ładnych żywych kolorów nie ma.
Ja usg mam w poniedzialek. Tak sie nie moge doczekac. I mocno licze na to ze bobas sie ujawni.Zaczynam mocniej chciec coreczke. Moze temu ze dwoch kawalerów w domu mam i to jakas odmiana by byla. Ale to nie znaczy ze wpadne w rozpacz jak okaze sie ze bedzie Nikodem
Cześć dziewczyny, wasze rozmowy o zamknięciu wątku spowodowały, że i ja musze się ujawnić. Czytam was systematycznie. Też będę wrześniowa mamą - termin ma na 16. 09.2015 r. Jeszcze chyba nie do końca do mnie dociera, że jestem po raz drugi w ciąży. Mam już dobrze odchowanego synka. Mam nadzieję, ze do czasu zamknięcia wątku choć troszkę się poznamy. :-)
reklama
Cześć dziewczyny, wasze rozmowy o zamknięciu wątku spowodowały, że i ja musze się ujawnić. Czytam was systematycznie. Też będę wrześniowa mamą - termin ma na 16. 09.2015 r. Jeszcze chyba nie do końca do mnie dociera, że jestem po raz drugi w ciąży. Mam już dobrze odchowanego synka. Mam nadzieję, ze do czasu zamknięcia wątku choć troszkę się poznamy. :-)
Witamy ja też od niedawna dołączyłam:-) świadomość że ktoś drugi przechodzi przez to samo co ja mnie podnosi na duchu od poniedziałku mam też straszne boleści brzucha :-(nie wiem czy jest to spowodowane tym, że jestem szczupła i mi po prostu wszystko w środku rośnie czy raczej sprawami jelitowymi... Ale jak Was czytam to widze ze nie jestem sama i każdą z nas coś tam dotyka...
Powodzenia dla wszystkich