Panna Anna WKasia bardzo mi przykro!
Anula najwazniejsze, ze Maluszek rośnie, trzymam kciuki zeby jak najszybciej Ci przeszło!
I mam jeszcze pytanie do mam, dla których to kolejna ciąża-kiedy mówicie o ciąży starszemu dziecku?
moi wiedzą od samego początku, zapowiedziane mają, że nie można po mamie skakać i mamy irytować:-) starszy się bardzo ucieszył, a młodszy na początku stwierdził, że nie chce, bo małe dzidziusie płaczą w nocy i mogą go obudzić...
co do wrazliwości brzucha to zależy, jak mam choćby lekko wzdęty brzuch to nie mogę nic na nim znieść, ale tak normalnie to spokojnie spie na brzuchu i nosze zwykłe spodnie
Któraś ma jakiś lagodny i szybki sposób na zaparcia? Piję bardzo dużo, zjadam owoce, warzywa, dostarczam błonnika, jogurtów, a tu od ponad tygodnia problem. Jak już idę, to po 3-ch dniach i dochodzi do tego pęknięcie hemoroidu. Nawet kawa z mlekiem nie pomaga, a zawsze była zbawienna
mnie pomogły śliwki suszone i siemię lniane mielone z cukrem, ale tylko raz mnie tak złapało, że nie mogłam, a jak już sie udało to hemoroidy dały o sobie znać, teraz sie bardzo pilnuję i jakoś idzie... mam nadzieję, ze i Tobie się szybko ureguluje!
Aali witaj, super, ze Ci się udało zwalczyć choróbsko bez chemii!
Asika no tez sobie myślę, że nic nai będę dokupywać, ewentualnie tez jakieś spodnie, jeden plus z tego, ze nam 3 trymest na lato wypada, żadnych swetrów, płaszczy itp nie trzeba
Olasec najważniejsze, że to jednorazowa kropelka, może jakieś drobne naczynko pękło...
My wysłaliśmy dzieciaki do babci, miało być na weekend, coby spokojnie odespać i odpocząć, ale oczywiście starszakowi wyszła gorączka i musieliśmy już dziś po nich jechać, to by było na tyle jak chodzi o walentynki:-)