reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Moja niunia długo nie lubiła leżeć na brzuszku, kładłam ją często ale zaraz zaczynała krzyczeć, ale od jakiegoś miesiąca (teraz ma 4,5mies) zauważyłam, że leżenie na brzuszku sprawia jej przyjemność, nawet gaworzy tak leżąc i sie smieje:-) najlepiej jak ma na nóżkach tylko skarpetki i nic nie ogranicza jej ruchów to wtedy moze lezec i lezec:) bawi sie zabawkami i slini sie strasznie bo jedyneczka juz nieldugo bedzie wychodzila:) Moja Ola tez lubi te grające zabawki gada do nich i wogole:)

reklama
Moja perełka uwielbia leżeć na brzuszku.Oczywiście jak jej coś nie pasuje to krzyczy i wtedy biorę ją na rączki. Od urodzenia raczej niemamy z pozycją na brzuszek kłopotów.

mam pytanko zauwazylam od kilku dni ze Oliwier drapie sie za jednym uszkiem. nie wiem wlasnie czemu co go tak tam denerwuje ze sie tak smyra

Madziula-nie mam pojęcia:blink:.A patrzyłaś czy nic się nie robi w tym miejscu?
Dzisiaj w nocy Liliana strasznie podrapała się po policzku,tam gdzie ma to uczulenie:-(.Swędzi ja to,biedactwo musi się męczyć z takim paskudztwem.W czwartek mamy kolejna wizytę,mam nadzieje,ze nie dostane kolejnej maści,bo mam już 3 i krople a to i tak nie za bardzo schodzi:-(

no wlasnie tam nic nie ma a on calyczas za tym jednym uchem sie smyra. mojej siostry syn tez sie tak drapie za uchem juz od paru miesiecy.

anaklim- nie wiedzialam ze to moze byc cos wspolnego z zabkami:-)

anaklim- moze i ma to zwiazek bo mojej siostry synkowi tez szly ząbki i sie smyral:-) musze sie jej spytac czy jeszcze sie smyra bo wyszedl mu zabek dopiero jak mial 8 miesiecy:-( zeby tylko mojemu wyszly wczesniej zeby sie nie musial tak meczyc:-(

reklama
Moja Aśka ma 4 miesiące i 2 tygodnie, jakiś czas temu też zaczeła drapać się w ucho, szczególnie podczas jedzenia, nie zwrociłam na to specjalnej uwagi, bo wydaje mi się że jej się poprostu spodobał fakt że uszko jest wystające i można je próbować złapać

Do góry