reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

reklama
Czesc dziewczyny
dzieki za slowa otuchy, chyba Wasze wirtualne pozytywne fluidki pomogly, bo wczoraj powtorzylismy mocz i byl juz zdecydowanie lepszy, bo bez erytrocytow i leukocytow, ale za to pojawily sie liczne szczawiany wapnia no i ciezar wlasciwy tez troche za niski.
w poniedzialek idziemy do lekarza, zobaczmy.....niektore dzieciaki juz po kolejnych szczepieniach, a my znowu stoimy w miejscu:-:)-(
dobrze chociaz, ze bioderka tez Julci sprawdzil i choc z nimi jest wsio ok.

ajoko-nie martw się szczepieniem my też stoimy w miejscu bo mały miał infekcje puzniej był przeziębiony i teraz będziemy mieli dopiero drugie szczepienie ..:tak::tak:

Mati poza szczepieniem w tym miesiącu czeka zabieg przekłuwania kanalika łzowego, ktory już przerbaialam z Zuzia (i to dwukrotnie) jest o wiele bardziej nieprzyjemny niż szczepienie, ale na szczęscie jest za malutka by coś zapamiętać, ale za to ja już sie stresuje, momo ze jeszcze prawie 2 tyg. :-:)szok::-(

reklama
Ida - mi mój lekarz powiedział, że kanalik to taki badziew, który trzeba długo i namiętnie masować, bo ciągnie się czasami nawet do 18 miesiąca i jeśli nie przechodzi to przekłuwanie jest dopiero wtedy konieczne.
Może da redę jeszcze poczekać?

Do góry