reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

reklama
hej kochane:-)

no u mojej Julci ta miedniczka byla wiekszych wymiarow w szpitalu, a teraz troche mniejsza i wlasnie sie zastanawiamy z doktorkiem czy sie zmniejsza sama czy zle byla wymierzona w szpitalu.
wlasnie moj maz pojechal po wynik z moczu i mam nadzieje, ze bedzie dobry i zakladam weresje optymistyczna, ze sama sie ta miedniczka zmniejszy, bo lekarz mowil, ze ten refluks moczowy to bardzo klopotliwe schorzenie.
a jak wynik z moczu bedzie nie bardzo to mam dzwonic do niego i zrobic jeszcze z krwi te proby watrobowe, ale na sama mysl o kluciu malej dostaje drgawek:-:)-(

Sanya- gosc faktycznie agent heheheh
to taj jak moja sis starsza (2 lata) byla ze mna prywatnie u tego lekarza, wchodzimy a on to prosze kto trzyma dzidzie mama czy babcia (w sensie, ze moja sis):szok::szok::szok::szok: hehehehhehe, kurde ale sie siorka bidna zdolowala!!!!

kurde mialam jeszcze napisac o tej glowce malej, ale musze chwilowo uciekac, odezwe sie pozniej

no i mam wyniki..........nie sa za dobre, ma podwyzszone biale i czerwone krwinki:-:)-:)-:)-:)-( dzwonilam do lekarza, kazal jutro rano powtorzyc i zawiezc do laboratorium w szpitalu.

kurde martwie sie, bo jak by nie byly takie zle to pewnie moglibysmy je powtorzyc w poniedzialek, a nie od razu w sobote.....

mam tylko nadzieje, ze ten lekarz konkretny.....
wzbudzil moje zaufanie, bo na tej prywatnej wizycie tylko on probowal mi wyjasnic o co chodzi z ta glowka u malej no i niestety in tez wypatrzyl jej w glowie jakas torbiel, ktorej w szpitalu nie zauwazyli:-:)-:)-(

z ta glowka to tez masakra.........mowili, ze do miesiaca powinno sie calkowiecie wchlonac, a tu zonk........pojawia sie i znika..........co prawda nie jest to juz takie wielkie jak wtedy jak jej to wyszlo, no ale jest, wyraznie to czuc, raz mocniej raz slabiej.

ten lekarz powiedzial, ze najprawdopodobniej ma tam jakies naczynie limfatyczne, ktore uciskane np. po nocy jak spi na wznak, ten plyn wypuszcza.
nie wiem sama co mam o tym myslec i tak chyba sie to skonczy, ze wrocimy znowu do szpitala:-:)-:)-:)-(

ajako- mam nadzieje, ze wszyscko bedzie dobrze:tak::tak:Ten lekarz naprawde wydaje sie konkretny i napewno dobrze przeprowadzi wszystkie badania i wszysctko sie ladnie wyjasni:tak:Jestem dobrej mysli i trzymam kciuki aby wszystko bylo ok:tak:

Dziekuje aniach- ja podobnie trzymam za Twoja Juleczke.......kurde my sie mamy z tymi naszymi Julenkami, co??
oby nam dziewczyny rosly zdrowo, niech juz sobie beda nawet niejadkami wazne, zeby zdrowe:tak::tak:

ajako- kurcze, strasznie współczuje:-( wierze, że wszystko dobrze się skończy-innej opcji nie ma! tym bardziej, że w końcu trafiłyście w dobre ręce. trzymam kciuki!

anam, sanya- ja tez miałam skontrolować małej bioderka jakoś tak miedzy 3-4 miesiącem i jeszcze tego nie zrobiłam:zawstydzona/y: wybiorę się chyba do enel medu. czy tam umawiałyście sie do kogoś konkretnego?

karina-
a wiesz, żeja też była zaskoczona tymi streczowymi boczkami w 3... kupiłam i super, tylko ta niebieska wkładka... wydaje mi się,że pupcia zrobiła się po niej jakaś bardziej czerwona:dry: a może to tylko przewrażliwienie po doświadczeniach z julcia:baffled:

ola otkryła swoje stopki:-D co prawda nie pcha ich jeszcze do buzi, ale non stop je w rączkach mientoli:-D no i notorycznie skarpetki ściąga:-p

Ewa - w enelu jest tylko jeden lekarz od USG bioderek i przyjmuje w Blue City więc jak powiesz ze na to chcesz zapisać to i tak do niego trafisz nazywa się Dłuski

reklama
Ajako - mam nadzieje ze to nic powaznego - cale szczescie ze lekazr jest dobry i niczego nie lekcewazy. Trzymam kciuki za zdrowko wszystkich Juleczek.

Do góry