reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

Majeczka, ale duży Twoj synek, ostatnio była u mnie koleżanka z synkiem co ma prawie pól roku i waży 8,500 - myślałam olbrzym, ale twoj ma szanse być większy w tym wieku. ;-)

reklama
madziulka-mój synek nie ma problemu z jedzeniem to prawdziwy głodomor ihhiihih:-) chyba musi być silny jak facet skoro tyle je ihhihi bo Aniach -Julcia dba o linie jak przystało no kobitke ihhihi:-):-)..Mój je 180 ml...warzy już 6 kg ciężki klocek już jest :tak::tak::-D:-D

Majeceka nieźle Maurycy przybywa.
Welonka mój też juz jada po 180 w dzień, a w nocy to jak mu się podoba.
Aniach Julcia pewnie na jakąś modelke się szykuje

majeczka ja myślę że mój też gdzieś tyle waży , dowiem się za kilka dni ..tez chłopak ciężki :-D

Karina - a Tobi na malutkiego wyglada .. ale masy chłopak ma :)

Majeczka, ale duży Twoj synek, ostatnio była u mnie koleżanka z synkiem co ma prawie pól roku i waży 8,500 - myślałam olbrzym, ale twoj ma szanse być większy w tym wieku. ;-)

Mojej siostry synek jak mial 6 miesiecy to wazyl juz 9 kg. to dopiero pulpecik. ale teraz juz nie przybywa tak na wadze caly czas jest w tych granicach. ciekawe ile moj juz wazy - przekonam sie dopiero 12 grudnia

Moj synek - ostatni chlopczyk z forum goni reszte i niezle mu to idzie - dzis wazy juz 5960:-)

moj jak mial 2 miesiace to wazyl 5200 to troche miej ale byl tylko na cycu. teraz juz jest na butli wiec mysle ze wiecej przytyl:-)

aniam141 widze ze nasze dzieciaczki sa z tego samego dnia fajna data no nie? 09.09.08

aniach ale kruszynka jest z twojej Julki. moj Oliś za to jest bardzo dluuuuugi bo miesiąc temu mial juz 59,5 cm

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry