reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

N Mi sie Julia bardzo podobało i moja córeczka tak dostała na imię to jest piękne imię :-D:-D:-D:-D

mnie też:):)

już jako mała dziewczynka wymyśliłam sobie, ze tak bedzie mieć na imię moja córeczka:-p

aniach- dobrze, że z malutką już lepiej:tak:

welomka- ja czasami mam podobne wrażenie:no: julcia, swoją zawziętością i histerią bardzo szybko potrafi mnie wyprowadzić z równowagi i zamiast spokojnie jej wytłumaczyć, że tak nie wolno- po prostu krzyczę:-(

reklama
Ewa - ja jak jest u Pepe zero słuchania to go łapię, siadam naprzeciwko albo kucam żeby mieć wzrok na wysokości jego wzroku i jak na mnie patrzy to mówię spokojnie "nie wolno". Powiem ci że to skuteczniej u mnie działa niż krzyk. :-)

Mój żarłok boję się myśleć ile zjada, ale ostatnio odciągnęłam 150 ml i było za mało, dziś zostawiam 200 ml, na pewno starczy.

Kinga - z tymi kończynami to nie jest tak, że on ma jak poseł Gosiewski, tylko po prostu bodziaki i pajace są robione na dziecko bez pieluchy - mój z pieluchą to potrzebuje większego wymiaru tułowia, a jak się zwiększa to automatycznie nogi za długie i stąd. Na moje oko to wygląda normalnie jak na razie, no może trochu grubawy ;-):-D

kinga - z tymi kończynami to nie jest tak, że on ma jak poseł gosiewski, tylko po prostu bodziaki i pajace są robione na dziecko bez pieluchy - mój z pieluchą to potrzebuje większego wymiaru tułowia, a jak się zwiększa to automatycznie nogi za długie i stąd. Na moje oko to wygląda normalnie jak na razie, no może trochu grubawy ;-):-d

:-d:-d:-d:-d:-d:-d

welonka, Kinga- a mi sie właśnie wasze imiona podobają:tak::-)

A co do imion do Patrycji jeszcze się podoba Eulalia:-D:tak:, ale ja wolałam jednak Julie;-) A Pati tamto imię chce wziąć sobie na bierzmowanie:-p

Ewa-cos w tych Juliach jest,są strasznie zawzięte i uparte moja jak się uprze to nie ma bata ja też krzycze nie martw sie bo czasami nerwy siadają ona bardzo bobrze umie manipulowac uczuciami :tak::tak:

Kasia-mój też ja 150 i mu mało

Witam wszystkich. A ja mam problem z jedzeniem przez mojego brzdąca. ostatnio to nawet 120 nie chce zjeść zawsze cos zostawi :-( a zeby wogole wzial butle do buzi to jest dopiero problem- musze go czyms zajasc to wtedy po kilku probach sie udaje. nie wiem czemu nie chce jesc. moze ktoras z Was tez to przechodzila ??

myslalam ze tylko moj tak ma i ze cos jest nie tak bo wczesniej nie mial problemu z jedzeniem. zobaczymy jak pojdziemy na szczepienie czy dobrze przybiera na wadze.

reklama
Hej hej my z Maurysiem po 2 szepieniu Hexą i pierwszym na Rota.
Maurulek ma 58 cm i waży 6590 hihihihi jest już co nosić.Pozatym pani pediatra Powiedziała że to okaz zdrowia i jest fantastyczny :-D:-D:-D Ba nie może być inaczej!Bużka.

Do góry