reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe dzieciaczki- pielęgnacja, karmienie, rozwój

N Mi sie Julia bardzo podobało i moja córeczka tak dostała na imię to jest piękne imię :-D:-D:-D:-D

mnie też:):)

już jako mała dziewczynka wymyśliłam sobie, ze tak bedzie mieć na imię moja córeczka:-p

aniach- dobrze, że z malutką już lepiej:tak:

welomka- ja czasami mam podobne wrażenie:no: julcia, swoją zawziętością i histerią bardzo szybko potrafi mnie wyprowadzić z równowagi i zamiast spokojnie jej wytłumaczyć, że tak nie wolno- po prostu krzyczę:-(

reklama
Ewa - ja jak jest u Pepe zero słuchania to go łapię, siadam naprzeciwko albo kucam żeby mieć wzrok na wysokości jego wzroku i jak na mnie patrzy to mówię spokojnie "nie wolno". Powiem ci że to skuteczniej u mnie działa niż krzyk. :-)

Mój żarłok boję się myśleć ile zjada, ale ostatnio odciągnęłam 150 ml i było za mało, dziś zostawiam 200 ml, na pewno starczy.

Kinga - z tymi kończynami to nie jest tak, że on ma jak poseł Gosiewski, tylko po prostu bodziaki i pajace są robione na dziecko bez pieluchy - mój z pieluchą to potrzebuje większego wymiaru tułowia, a jak się zwiększa to automatycznie nogi za długie i stąd. Na moje oko to wygląda normalnie jak na razie, no może trochu grubawy ;-):-D

kinga - z tymi kończynami to nie jest tak, że on ma jak poseł gosiewski, tylko po prostu bodziaki i pajace są robione na dziecko bez pieluchy - mój z pieluchą to potrzebuje większego wymiaru tułowia, a jak się zwiększa to automatycznie nogi za długie i stąd. Na moje oko to wygląda normalnie jak na razie, no może trochu grubawy ;-):-d

:-d:-d:-d:-d:-d:-d

welonka, Kinga- a mi sie właśnie wasze imiona podobają:tak::-)

A co do imion do Patrycji jeszcze się podoba Eulalia:-D:tak:, ale ja wolałam jednak Julie;-) A Pati tamto imię chce wziąć sobie na bierzmowanie:-p

Ewa-cos w tych Juliach jest,są strasznie zawzięte i uparte moja jak się uprze to nie ma bata ja też krzycze nie martw sie bo czasami nerwy siadają ona bardzo bobrze umie manipulowac uczuciami :tak::tak:

Kasia-mój też ja 150 i mu mało

Witam wszystkich. A ja mam problem z jedzeniem przez mojego brzdąca. ostatnio to nawet 120 nie chce zjeść zawsze cos zostawi :-( a zeby wogole wzial butle do buzi to jest dopiero problem- musze go czyms zajasc to wtedy po kilku probach sie udaje. nie wiem czemu nie chce jesc. moze ktoras z Was tez to przechodzila ??

myslalam ze tylko moj tak ma i ze cos jest nie tak bo wczesniej nie mial problemu z jedzeniem. zobaczymy jak pojdziemy na szczepienie czy dobrze przybiera na wadze.

reklama
Hej hej my z Maurysiem po 2 szepieniu Hexą i pierwszym na Rota.
Maurulek ma 58 cm i waży 6590 hihihihi jest już co nosić.Pozatym pani pediatra Powiedziała że to okaz zdrowia i jest fantastyczny :-D:-D:-D Ba nie może być inaczej!Bużka.

Do góry