reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Nie jestem wstanie odpisać każdej z osobna. Wszystkie fajne okrągląski ;-)

A to my - wakacyjnie!

Zdjęcia z 27 czerwca, czyli 27tc+4.

Waga z 1 lipca to 59,6 czyli od początku 7,4 kg na plusie.

Obwód brzuszka: 93 cm :szok: Tyle to miałam z synkiem 22 sierpnia 2 lata temu :szok::shocked2::no:

Na koniec to lepiej mnie będzie przeskoczyć jak obejść :p

DSC_0828.jpg

DSC_0840.jpg

reklama
MARTA toć tyś laska i opalona!!!ja bladziuch z rozstępami :p i brzusio zgrabniutko wyglada:)na pierwszje to jakbyś w ogóle w ciąży nie była :)

A tu Marcelkowe wigibasy:))ps.nie patrzcie na seksi wdzianko bo ja juz do spania ubrana :p

axari alez arcydzielo nie dziwie sie,że go nie zmywasz hihih:-D
marta2411 gdzie Ty masz brzus?? ja taki mialam przed ciaza!! wow, niezle:-) alez Ty czarna, zazdroszcze no ale ja brzus chowam przed sloneczkiem. Piekna czysta woda ahh

Patrysia faktycznie sie wygina:-D fajowo, ja czesto jak wezme tel do reki to urwis siedzi cicho, kilka filmikow udalo mi sie nagrac jak sie wierci dobre i to:-)

marta wow jaki malenki brzus:shocked2:zazdraszam i tego i tej cudnej opalenizny widac wakacje udane suuuper:-)gdzie byliscie??

patrysia supcio pileczka :-) a jak widac na foto gdzie cosik wypial na Nas hihi

a jak to jest z opalaniem brzusia??? bo ja staram sie jednak zawsze cos zarzucac jak leze na sloneczku ale chetnie gdybym wiedziala ze to Malej nie zaszkodzi opalilabym i brzusia macie moze jakies info w tej sprawie bede wdzieczna:-)

Tak też myslałam czy aby to nie pupcia?ale wcześniej przed tym wypukleniem było mniejsze tzn.bardziej spiczaste jakby np."piętka"była a potem nagle takie wieksze hehe także nie wiem sama jaka to cześć ciałka :D

Co do opalania brzusia to ja nie opalam...

marta! wow! Ty na pewno w ciazy jestes? gdyby nie to drugie zdjecie to bym pomyslala, ze wklejasz nam zdjecia z zeszlego roku :-D niezla laska! i jaka opalona!

ja slonca unikam, bo sie troche boje przebarwien. na nosie juz mi sie jendo zrobilo mimo kremu z filtrem. Jedne wakacje moge byc blada, jakos mi to nie przeszkadza. Z reszta wszedzie czytam, ze lepiej unikac niepotrzebnego nagrzewania organizmu i wole sie sluchac. Z reszta mi sie slabo robi w upale, wiec troche tez nie mam wyjscia :) siedze w cieniu :)

Nie jestem wstanie odpisać każdej z osobna. Wszystkie fajne okrągląski ;-)

A to my - wakacyjnie!

Zdjęcia z 27 czerwca, czyli 27tc+4.

Waga z 1 lipca to 59,6 czyli od początku 7,4 kg na plusie.

Obwód brzuszka: 93 cm :szok: Tyle to miałam z synkiem 22 sierpnia 2 lata temu :szok::shocked2::no:

Na koniec to lepiej mnie będzie przeskoczyć jak obejść :p

Zobacz załącznik 479548

Zobacz załącznik 479549

ale sexi mama
na pewno przyciągałaś wzrok
super brzucholek

MARTA toć tyś laska i opalona!!!ja bladziuch z rozstępami :p i brzusio zgrabniutko wyglada:)na pierwszje to jakbyś w ogóle w ciąży nie była :)

A tu Marcelkowe wigibasy:))ps.nie patrzcie na seksi wdzianko bo ja juz do spania ubrana :p

ale wygibasy :)
super

reklama
Patrysia super wygibasy:tak:A i brzuszek widze spory juz masz:tak:
axarai fajny brzusio i fajna minka:-D
marta hahaha:-Dale sie usmiałam z tego tekstu o przeskakiwaniu przez ciebie.Gdzie ty grubas z której strony bo nie moge dojzec:-)Brzunio malutki taki to tak jak maluszek pisze miałam przed ciąza.Ale sexownie wygladasz,pozazdroscic:tak:

Do góry