reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

Urwis zasnął, chwila na przygotowanie obiadu i babyboom :D

patrysia - ale super te wygibasy :D Ja mam tylko na kamerce jak mała szaleje, zdjęcia nie udało mi się cyknąć :( A wdzianko naprawdę seksi :D Ja w domu wyglądam podobnie :D

maluszek - co do chowania brzusia, to ja w największe słońce również chowałam brzuszek. Zawiązywałam sobie tetrową pieluszkę - tak samo robiłam 2 lata temu, a byliśmy w podobnym terminie. Brzuś opalałam niewiele, ale w takim klimacie i tak się opalił :) Jak nie miałam pieluszki to byłam pod parasolem, albo w wodzie.

Ale powiem Wam szczerze, że w tym roku to jakiś wysyp ciężarówek był i niektóre kobiety w ogóle nie zakrywają brzuszka...

Ja mam doświadczenie w tej kwestii (jedna ciąża za mną i też urlop w czerwcu - to samo miejsce) więc robiłam dokładnie tak samo jak wtedy :)

Joasia - byliśmy w Chorwacji. Kurcze on nie jest taki maleńki... Muszę cyknąć inne foto :D

pok - mi przebarwienia wyskoczyły na czole i policzkach jeszcze przed urlopem. Pomimo stosowania filtrów chodząc z synkiem na codzienne spacery nie ominęło mnie to. Ale szczerze to nie wiem od czego to zależy... W pierwszej ciąży nie miałam ani jednej plamki, ale szczerze mam to w nosie :p Taki problem to nie problem :-D

Dziękuję Wam wszystkim! Jesteście kochane :D Będę z rogalem na buzi do końca dnia chodzić :D

reklama
dziewczyny , probowalam ale ja raczej cienki bolek jestem jezeli chodzi o sprawy komputerowe. Wiem jak wrzucic zdjecia ale filmik to nie mam pojecia. Prosze o pomoc bo corcie chcialabym wam przedstawic w jej 28 tygodniu :)

no mega!!na innych filmikach obie raczki widac.. ale nawet nie wiedzialam, ze dzidzius w wodach plodowych otwiera oczy!!Jakby chciala powiedziec-akuku widze cie mama!

reklama
Do góry