reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

gorgusia - no kochana urósł Ci brzuszek od "ostatniej fotki " :-) az miło popatrzeć :) dziecię się rozpycha ;)

pok - korzystając z okazji, że jesteś, powiedz no mi kobitko , bo coś tam ostatnio o chicco pisałaś, że też Ci się podoba. I pisałaś , że miedzy innymi ze wzgl. na przekładaną spacerókę,a l;e ja się doczytałam, że ten trio enjoy nie m aprzekładanej spacrówki ????

reklama
Dziękuje :)
Rosnę rosnę... obawiam się,że pod koniec ciąży będę niczym żuczek- machac raczkami i nóżkami i błagać żeby ktoś pomógł mi wstać :p

Pajkaa Ty to umiesz pocieszyc czlowieka :) bo ja mam wlasnie nadzieje ,że po porodzie raz dwa i brzusia nie bedzie bo ja to teraz sie boje na wage wchodzic bo ja do szczupłych nie naleze :p nie objadam sie ale jak widze ze brzuch coraz wiekszy to az strach hehe

no ja miałam po tygodniu juz normalny brzuch jak przed ciażą...została faudka skóry , którą potem wiadomo smarowałam mazidlami, zeby elastyczna skóra była:)

dziewczyny śliczne brzusie macie :) aż mi się mordka uśmiecha i Nataszce też :) hehe

pok- nic się nie przejmuj, moj domek też mały, wszyscy się dziwią, że taki mały :) a ja się cieszę, bo się tak nie męczę, sąsiadka jest miesiąc za mną, ma 20 kg na plusie i tak ogromy brzuch, że nie mogłam w to uwierzyć. Dziwi mnie tylko, że my takie chudziny mamy małe brzuchy, myślałam, że wąśnie takie szczupłe to szybciej wypycha ??? dziwne to wszystko :-D poczku, a to, że teraz mamy małę , to nie znaczy, że za miesiąc czy dwa nas nie wysadzi :))

zobaczysz moze bedziecie miały wieksze od nas:):p

palemka wiesz... ja jak na siebie patrze to nie wiem jak mnie ma wysadzic ale pewnie natura znajdzie jakis sposob. chudzina to ja jakas straszna nie jestem, bo sie walki znajda :) ale drobna i mala to na pewno tak.
ciekawa jestem jak to bedzie. m sie smieje, ze jak tak bedzie wolno rosl to w autobusie nigdy mi nikt miejsca nie ustapi, bo nic nie widac :-D:-D:-D:-D:-D
przeraza mnie tylko jak czytam jak duzy juz jest maluch i patrze na brzuch i nie wiem gdzie on sie tam miescie ale potem cos mi sie wbija w kregoslup albo zoladek nagle jakis dziwny, wiec sie chyba dzidz z macica w parze rozpychaja i inne organy maja w nosie :)

ma to tez swoja zalete, bo drobne i szczuple podobno szybciej duzo ruchy czuja. ja juz tak 2 tygodnie temu zaczelam delikatnie acz wyraznie czuc cos czego nigdy wczesniej nie bylo. moj dzidz ewidentnie lubi jak jest cisza i spokoj i jedyny halas jaki go pobudza to jak mama duzo gada (a moze daje mi do zrozumienia, zebym sie zamknela? ;-):zawstydzona/y:)

palemko a Ty cos przytylas juz? bo ja nic... tylko nadrobilam to, co stracilam przez pierwsze 10 tygodni).

moja koleżanka ważyła 42 kg i wzrostu miała 1.50 i niestety jak była w ciaży maluch tak się ułożył, ze naciskał jej na nerwy i mdlała, dusila sie... także chyba wolę nie miec takich atrakcji :) ja w pierwszej ciaży do 4 miesiaca straciłam 5 kg... w sumie przytyłam 10 kg ... a synuś zdrowiutki się urodził 10 ptk dostal i urodził się pp terminie także się nie martw...

Wszystkie brzuszki urocze- i te mniejsze i te większe :D
Szysza- mi też brzuch rośnie po całości, a nie od dołu :)

A to nasza chatka ;)
Zobacz załącznik 456178Zobacz załącznik 456179
od początku 0,5kg na plusie. Pępek się robi coraz bardziej płytki :szok:

super brzuś ;)

reklama
Mój pępuś też robi się co raz bardziej płaski. Ja w każdej ciąży mam wystający guziczek:-D
IMG_0445.jpg

Do góry