reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
tak przegladam te Wasze zdjecia i sie martwic zaczynam, ze ten moj bebenek taki skromny. w poniedzialek wizyta to zobaczymy co powie ginek.
wasze wszystkie brzuszki piekne! z jednej strony juz bym chciala taki wiekszy, a z drugiej juz teraz mi niewygodnie, plecy bola, zgiac sie ciezko, nogi jakos inaczej pod tym brzuchem maszeruja, wiec moze niech rosnie sobie powolutku :)

szysza ja tez mam taki, ale to gorne to w moim przypadku tluszczyk :D super !!

nie ukrywam, że u mnie oponka sie w miare rozłożyła na brzucholu i może przez to tak wygląda :p

tak przegladam te Wasze zdjecia i sie martwic zaczynam, ze ten moj bebenek taki skromny. w poniedzialek wizyta to zobaczymy co powie ginek.
wasze wszystkie brzuszki piekne! z jednej strony juz bym chciala taki wiekszy, a z drugiej juz teraz mi niewygodnie, plecy bola, zgiac sie ciezko, nogi jakos inaczej pod tym brzuchem maszeruja, wiec moze niech rosnie sobie powolutku :)

Jeszcze nas dogonisz, spokojnie :)
Mi troszke brzuchol przeszkadza w pracy bo mam siedzącą pracę (przynajmniej w większości) no i pochylam się do przodu z głupiego przyzwyczajenia. Dzięki temu, że mam coraz większy opór prostuje plecy i siedze coraz bardziej "poprawnie" :)

Ostatnia edycja:
weronkazzz wow jaki zgrabniutki brzucholek ja taki mialam na poczatku hihi

pok gdzie ta Dzidzia sie chowa brzucholek malenki i zgrabniusienki:)nie martw sie tylko ciesz jeszcze zdarzy wyskoczyc Ci brzuszek;)

Pajkaa no i super w koncu brzuszek podobny do mojego hihi super apartament:)

szysza super brzusio,jesli chodzi o ksztalt to ja mam porownanie z bratowa jej rosni w bok a mi w gore heh wszystko zalezy od budowy ciala i ulozenia tam w srodku;)

No to i ja sie pochwale zdjecie z poczatku 18 tyg czyli jak gdzies doczytalam poczatku 5 m-ca:-)sorki za jakos ale robilam sama i chyba reka mi sie zatrzasla hehe

SAM_1182.jpg

Maluszek no rezydencja:) z synkiem też mialam taki wielki brzuś a potem stop i był malutki a potem znowu wywaliło :) ale po porodzie szybko go nie było:):)bo wiekszosc to byly wody płodowe:) a ja sama też sporo nie przytyłam :) także jak dla mnie moze byc duży byle po porodzie szybko zszedł:)

Joasiu śliczny brzuć

Pok Ty drobniutka jestes wiec nie masz sie cyzm martwić ;)

Szyszka
super brzuć... u mnie dzieć jest tak nisko, ze masakra... dlatego brzuch tez jets inny...

reklama
Pajkaa Ty to umiesz pocieszyc czlowieka :) bo ja mam wlasnie nadzieje ,że po porodzie raz dwa i brzusia nie bedzie bo ja to teraz sie boje na wage wchodzic bo ja do szczupłych nie naleze :p nie objadam sie ale jak widze ze brzuch coraz wiekszy to az strach hehe

Do góry