reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

AXARAI jej ty to mamusiowa laska!

Mój pepek już tez płaski się robi gdzie górna część lekko juz wsytaje bo mi to zawsze nie tyle co płaski a taka kulka wystaje...chyba dobrze wytłumaczyłam :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
axarai ale z Ciebie sexi mama a brzucholek zgrabniusi i Kacek widze na zdjecie sie zalapal:)brawo za rzucenie fajek jesli dasz rade nie wracaj juz do tego bo po co:)

stokrotka moj pepek jak dziura bez dna wyglada smiesznie bedzie jak zacznie sie wykluwac :-D

Axarai super brzus ślicznie wyglądasz:):)

Joasiu, stokrotka mi pępka w ogole nie wywaliło w ciaży... moze taka nasza uroda:):) niekoniecznie musi wyjść poza brzuć i niekoniecznie musi iść ta linia od spojenia do pępka:):)

Axarai no nie pogadasz w tej kiecce i brzuszku wyglądasz super :)))

Stokrotka słońce, najważniejsze, że dzidzi się podoba, też mam dziursko w pępku. Więcej pozytywnych emocji - pamiętaj dzidzia też czuję tak jak ty ;)

Dziękuję Kochane Moje:-D Bardzo się cieszę, że uważacie, że się zdrowo trzymam jak na 40 z 4 dzieci:-D Papierosów w żadnej ciąży nie paliłam, i przy karmieniu też, ale później wracałam, teraz mam zamiar już nie palić, bo to ostatni gwizdek, a poza tym mój M nie pali, i musiałam tajnosagentos robić z ukrywaniem, a już mi się nie chce!!

reklama
Do góry