reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Gdzie tam czekać na TZ ty nam tu sama sie fotuj :D ja trzymam aparat i brzusio pstrykam(jak większość pewnie tutaj) :)

Zobacz załącznik 483470
nie wiem czy dobrze widac :p ogladamy sobie wystawe ze starych czesci Warszawy wczoraj czyli 29tc :)

super brzuszek
i jak podobała się wystawa???

Śliczny brzusio i wystawa też fajna.

ja póki co sam brzusio, ale muszę namówić m , żeby jakąś sesyjkę strzelić

Zobacz załącznik 483667Zobacz załącznik 483669Zobacz załącznik 483713Zobacz załącznik 483714Zobacz załącznik 483716

sesyjka super

to wklejam Nasz brzusio o 30 tyg podsumowanie;-)

super

Dziewczyny śliczne brzuszki.
Miq super porównanie
Pochwalę się swoim brzuszkiem:)

piękny brzucholek

Misiaczek śliczny brzus:)

a to moj z rozstępami :) najcenniejszym skarbem po synkach :D

Uploaded with ImageShack.us

brzuszek słodziak

*martusia* slicznie
alebur
fajne zdiecia -a jakie sliczne butki ;-)
miq jak sie fajnie patrzy jak nasze brzuszki sie zmieniaja... super zestawienie wszystkich tygodni :tak:
misiaczek ladny brzuszek to nic ze ma rozstepy(chociaz ja za wiele nie widze) -pamiatka po dzieciach;-) najwazniejsze ze dzieci zdowe;-)

no dobra wstawiam te beznadziejne foty, z góry przepraszam za mój wygląd, ale mam dziś lenia i bez make-upu łażę :-D

a tak w ogóle jak spojrzałam na daty to ostatnia fotę miałam robioną w 21 tygodniu i dopiero teraz :no:

uwaga oto my ;-)
3.jpg4.jpg

reklama
Do góry