reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

reklama
Dziewczyny naprawdę niektóre podpisy są super :D Hahah, dobrze, że mam duuuuuuuuuuży monitor :D

A to my: 31 tc

Waga: 60,7, obwód brzuszka: 90 cm

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Nowe zdjęcie z okazji skończonego 34 tygodnia ;) jeszcze 3 i można sie "rozpakować" ;P
w pasie 95 cm na wadze +11 (ciekawe czy się zmieszcze w założonych 13 na całą ciąże ;) )
P7230009.JPG

Stokrotka- śliczny brzuś :D
Martusia- faktycznie pokaźna rezydencja, ale słodziutka :*

A to my z wczoraj:
Zobacz załącznik 484848 w brzuszku równa 100!

super brzuszek ;)

Śliczne te Wasze fotki, ja cos sie nie lubie na zdjeciach w ciazy, musze sie zmusic jak z Tomkiem i zrobic jedna sesyjke. Mlody pojdzie wieczorem spac to moze rozloze statyw i zaszaleje ;-) o ile sie do wieczora nie rozmysle :-D

ej tam Lotka
Twojej pantery 3d jeszcze nikt nie pobił :D
rozkładaj statyw i pstrykaj
zawsze pamiątka dla dzieciątka :D

Dziewczyny naprawdę niektóre podpisy są super :D Hahah, dobrze, że mam duuuuuuuuuuży monitor :D

A to my: 31 tc

Waga: 60,7, obwód brzuszka: 90 cm

Zobacz załącznik 484901

Zobacz załącznik 484902

Zobacz załącznik 484903

super brzusio
chudzino, ja tyle nawet przed ciążą nie ważyłam :)

Nowe zdjęcie z okazji skończonego 34 tygodnia ;) jeszcze 3 i można sie "rozpakować" ;P
w pasie 95 cm na wadze +11 (ciekawe czy się zmieszcze w założonych 13 na całą ciąże ;) )
Zobacz załącznik 484922

super brzuszek taki szpiczasty ;)

reklama
Do góry