reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe brzuszki i maluszki:) - wątek zdjęciowy :)

super to zdjęcie z chmurkami, mam nadzieję, że uda nam się gdzieś wyskoczyć na parę dni i jakąś forteczkę ładną zrobić ah
dzisiaj próbowałam nagrać małą jak się wierciła, jak tylko wyciągałam tel to ona się uspokajała, chyba nie lubi kamer i aparatów jak mama:-D

reklama
20120716320.jpg
nie wiem czy dobrze widac :p ogladamy sobie wystawe ze starych czesci Warszawy wczoraj czyli 29tc :)

Śliczny brzusio i wystawa też fajna.

ja póki co sam brzusio, ale muszę namówić m , żeby jakąś sesyjkę strzelić

P1020724.jpgP1020725.jpgP1020730.jpgP1020731.jpgP1020732.jpg

Załączniki

• P1020727.JPG
    P1020727.JPG
    21,4 KB · Wyświetleń: 68
Ostatnia edycja:
reklama
a mi się właśnie wydaje, że on tak szybko urósł, na początku mi się ciągnęło a teraz leciiiii

Do góry