reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowa Mama u lekarza:)

a ile ty włascicie godzin siedzisz za biurkiem ?, bo może tu jest tez problem?

no cóż...myslę, że to jest sedno sprawy....Generalnie 8, ale zazwyczaj 10, a i bywa czasami, choć rzadko (ostatnio tydzień temu), że i 12......:dry: Ale jak już pisałam...to są uroki pracowania we własnej firmie. Oby do czerwca! :-)

reklama
Kasiulka - ja standardowo siedze ok. 8 ale staram sie wychodzic na spacery, żeby rozruszać trochę i mięśnie i poprawić krążenie...tak przynajmniej 2 godzinki dziennie, i tu ciesze sie że mam psa... gaja mnie po prostu zmusza, bo jest mi jej szkoda:tak:

a u nas po wczorajszym usg wszystko OK :-) mała ssała kciuka, słodko to wyglądało, wszystko w normie, na razie pupką w dól, waży około 500g, serduszko ładnie bije, także jak na razie jest super :happy: bo do tego wszystkie moje samopoczucie tez na razie swietne :tak:

hmm a we wcześniejszych m-c to nie ma jakiegoś obozu chłopcow?????????, żeby jednak miały z kim chodzić na te ranadki..., ale mysle że i tak soboe poradzą ...

reklama
Jutro wieczorem całą rodzinką idziemy na usg 4D - przekaże wam wieści czy przypuszczenia mojej ginki się potwierdzą.

Do góry